• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vespa Collection
Η γκάμα του 2010 από την θρυλική και πολυαγαπημένη Vespa, είναι εδώ και περιμένει να σας συναρπάσει!
Νέα Αγοράς 19/08/2010 - 15:20

Ότι και να πούμε για την Vespa είναι λίγο. Μια μάρκα με απαράμιλλη ιστορία, συνυφασμένη με το διαχρονικό design που την κάνει τόσο ιδιαίτερη, δίνοντας της απλόχερα την ιδιότητα να ξεχωρίζει όπου και αν βρίσκεται για την κλάση, την κομψότητα και την ιδιαίτερη εμφάνιση της.

 

Όλη αυτή η ιστορία που δικαίως έχει αναγάγει την Vespa σε θρύλο, συναντάται πλέον και σε όλη τη σειρά ρούχων για όλους τους φανατικούς και μη της εταιρίας αλλά και για όλους όσους εκτιμούν την ποιότητα και το καλό γούστο.

 

Στην νέα αυτή σειρά της Vespa, θα συναντήσετε footers, t-shirts, μπουφάν, δερμάτινα, παλτά, και άλλα πολλά είδη, που διακρίνονται όπως πάντα για την εξαιρετική τους ποιότητα. Επίσης μπορείτε να βρείτε και αντίστοιχη παιδική σειρά που εξασφαλίζει την ποιότητα και την άνεση στο ντύσιμο των μικρών μας φίλων μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να ντυθείτε με το μύθο της Vespa, κάνοντας δώρο στο εαυτό σας και τους φίλους σας ένα ρούχο με το όνομα της Vespa, σε ασυναγώνιστες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε σήμερα τα σημεία πώλησης PIAGGIO !

Επόμενο άρθρο »

APRILIA: νέες μειωμένες και ασυναγώνιστες τιμές!

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΙΤΑΧ ΜΑΝΕΤΕΣ από το Techo Moto

Χορηγοί