• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοήτευση για τον Bautista
Από την πτώση του στο Motegi
Νέα 03/10/2011 - 10:36

Ο Alvaro Bautista ξεκίνησε στο Ιαπωνικό Grand Prix από την 8η θέση και ως το τέλος του πρώτου γύρου ήταν ήδη έκτος. Λίγο αργότερα βρέθηκε τέταρτος όταν επιβλήθηκε στους Andrea Dovizioso και Marco Simoncelli ποινή διέλευσης από τα πιτς επειδή έκαναν άκυρη εκκίνηση, και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για τον Ισπανό αναβάτης της Suzuki. Μάλιστα όταν ο Casey Stoner βγήκε εκτός πίστας, ο Bautista βρέθηκε τρίτος για έξι γύρους, κάτι απρόσμενο για πολλούς.

Όμως ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά γι’ αυτόν στον 13ο γύρο έπεσε και εγκατέλειψε. Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και δήλωσε σχετικά: 

 

«Σίγουρα δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα! Για τον αγώνα διάλεξα ένα πιο μαλακό πίσω ελαστικό επειδή οι συνθήκες ήταν πιο κρύες και επειδή έπρεπε να κινηθώ πιο γρήγορα στους πρώτους γύρους. Δεν εκκίνησα καλά επειδή κάποιοι οδηγοί έκαναν άκυρη εκκίνηση και μπερδεύτηκα λίγο και καθυστέρησα όταν έσβησαν να κόκκινα φώτα. Στη δεύτερη στροφή υπήρξε μία πτώση και βρέθηκα σε καλή θέση. Λίγο αργότερα βρέθηκα τρίτος αλλά ήξερα ότι δεν ήταν αυτή η θέση μου!

Όταν με πέρασε ο Stoner προσπάθησα να τον ακολουθήσω επειδή είδα ότι είχα μεγάλη απόσταση από τον Dovizioso, που ήταν πίσω μου. Όμως κοντά στην τελευταία στροφή της πίστας έχασα το εμπρός μέρος και έπεσα και εκεί τελείωσε αγώνας για εμένα. Δουλέψαμε πολύ αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί μας! Λυπάμαι για την ομάδα επειδή ένα καλό αποτέλεσμα θα σήμαινε πολλά γι’ αυτούς. Κρατώ τα καλά στοιχεία απ’ όλο το Σαββατοκύριακο και πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά!»

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Σέρρες: Φοβερός συναγωνισμός στα Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Φωτογραφικό: Ασιατική ομορφιά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα