• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα με δει ο επόμενος ...
Επιστολή αναγνώστη μετά από ατύχημά του!
MotoGP Club 24/12/2011 - 11:30

Ο κ. Κώστας Τομαρόπουλος μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, η οποία πιστεύουμε ότι έχει ενδιαφέρον! 

 

"Θα καταθέσω την εμπειρία μου μετά απο τροχαίο ατύχημα εντός πόλης ,επι της λεωφόρου Κηφισίας. Οδηγώ αρκετά χρονια, η μηχανή μου είναι μεσαίου κυβισμού 600cc, και ο καθημερινός εξοπλισμός μου είναι ο παρακάτω. Κράνος, γάντια, μπουφάν με προστατευτικά (πλάτης, ώμων,επιαγγωνίδες), μπότες (τουρισμού) με προστατευτικά σε αστραγάλους και κνήμες, επίσης επισπρόσθετες επιγονατίδες (μοτοκρός). Επιπλέον φοράω και ένα σάκο πλάτης όπου τοποθετώ τον εξοπλισμό ή οτι άλλο.

Πιστεύετε οτι είναι υπερβολικός ο εξοπλισμός;

Θα σας περιγράψω τί έγινε κατα την διάρκεια της πτώσης. Σέρνομαι πλέον στην άσφαλτο πίσω απο την μηχανή, για Χ απόσταση και προσπαθώ να είμαι μαζεμένος (είμαι πλέον ανάμεσα στα αυτοκίνητα). Το σύρσιμο σταματά και βρίσκομαι κάτω απο ένα μαύρο όγκο και ανάμεσα στην μπροστινή αλλά ποιο κοντά στην πίσω ρόδα του. «ΟΥΦ να σηκωθώ λοιπόν». Δεν είμαι όμως αρκετά γρήγορος, ξεκινά το τζίπ και περνάει πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό πόδι. (Ο οδηγός του τζίπ δεν κατάλαβε τίποτε). Ποιο συγκεκριμένα περνάει πάνω απο την δεξιά κνήμη και μου στρίβει το πόδι προς τα κάτω δεν προλαβαίνω και πάλι να τραβήξω το αριστεροό πόδι, η πορεία του τζίπ συνεχίζεται και περνάει πάνω απο την αριστερή μου γάμπα, ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ εκείνη την ώρα. Συναγερμός σε όλο μου το σώμα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ο επόμενος θα με δεί... ή θα περάσει απο πάνω και αυτός. Πόσο γρήγορα και πόσα αργά πέρνούν τα δευτερόλεπτα εκείνες τις στιγμές για το «θύμα». Επιτέλους σηκώθηκα όρθιος και περπατάω.

Τί με έσωσε;

➢ Εκτός απο την «τύχη»;

➢ Το χέρι του Θεού η ότι άλλο πέρα των ανθρώπινων δυνατοτήτων;

➢ Ο εξοπλισμός μου;

Το αφήνω σε εσάς.

Εγώ έχω να πώ σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, να προστετευτούμε όσο περισσότερο γίνεται με τον εξοπλισμό μας. Η τύχη μπορεί να μην μας βοηθά πάντα (πόσες φορές κερδίσατε στα τυχερά παιχνίδια), Ο εξοπλισμός που φοράμε όμως είναι φτιαγμένος για να μας προτατευει. Το ποιο πολύτιμο αγαθό σίγουρα είναι η ζωή μας η υγεία μας.

Προσέχουμε για να έχουμε την απόλαυση της επόμενης βόλτας.

(Βεβαίως και νοσηλεύτικα σε νοσοκομείο)

 

Σημ.: Η φωτογραφία είναι από αρχείο, δεν την έστειλε ο συγγραφέας της επιστολής. 

Επόμενο άρθρο »

O Valentino “έριξε” στον Loeb!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο κ. Θεοχάρης παρέλαβε το SYM της 3ης κλήρωσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα