• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημα η Yamaha με την ENEOS
Επιβεβαιώθηκε απόλυτα η παγκόσμια αποκλειστικότητα του site μας!
Νέα 30/01/2012 - 14:14

Το επίσημο δελτίο τύπου της Ιαπωνικής εταιρίας ήλθε πριν από λίγο: 

“Η Yamaha Motor Co., Ltd. έχει έλθει σε συμφωνία με την JX Nippon Oil & Energy Corporation (Αρχηγείο: Tokyo, Japan). Η συμφωνία καλωσορίζει την εταιρία λιπαντικών και ενέργειας, ως έναν νέο Επίσημο Χορηγό της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha (Official Sponsor of Yamaha Factory Racing), στην κορυφαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

Η Yamaha Factory Racing συνεχίζει το 2012 με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2010 Jorge Lorenzo (που ήταν 2ος το 2011) και τον Τεξανό ομόσταυλό του Ben Spies, που τώρα ξεκινά την 3η του πλήρη χρονιά στο MotoGP και είναι έτοιμος για ακόμη περισσότερες επιτυχίες (ήταν 5ος το 2011).

Η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα YZR-M1 με την οποία θα αγωνιστούν είναι εντελώς καινούργια σε εξέλιξη με τον κυβισμό του κινητήρα να έχει αυξηθεί στα 1000cc, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς (από 800cc πέρυσι).

Η συνεργασία με την JX Nippon Oil & Energy Corporation ξεκινά στις 31 Ιανουαρίου με το πρώτο επίσημο τεστ του 2012 στην πίστα Sepang της Μαλαισίας. Το τεστ αυτό σηματοδοτεί το ξεκίνημα της προσπάθειας της ομάδας για να ξανακατακτήσει τον Τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP World.

 

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Repsol Honda Team

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner και η Honda RC231V με το #1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα