• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Valencia: Πρώτος ο Cortese
Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα
Νέα 01/02/2012 - 11:39

Στην κατηγορία Moto3, το κύριο ζητούμενο για τις καινούργιες μηχανές ήταν η αξιοπιστία και αυτό φαίνεται ότι πέτυχαν όλες οι ομάδες, έχοντας ολοκληρώσει την δεύτερη ημέρα των δοκιμών με επιτυχία και χωρίς κάποιο σοβαρό μηχανικό πρόβλημα.  


Ο ταχύτερος αναβάτης ήταν ο Sandro Cortese με χρόνο 1.43.2 ενώ με τρια δέκατα διαφορά - πίσω από τον Γερμανό - βρέθηκε ο LuisSalom, ο οποίος πέτυχε τον καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών. Τρίτος ήταν ο Hector Faubel (φωτό) που τερμάτισε με διαφορά λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον Cortese. 

 

«Είμαι χαρούμενος διότι αλλάξαμε πολλές πτυχές της μοτοσυκλέτας και είδαμε ότι έχουμε μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Σ’ αυτές τις δοκιμές συνειδητοποιήσαμε ότι το μοτέρ της KTM έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά την αξιοπιστία. Βελτιωθήκαμε επίσης σε μεγάλο βαθμό, όσον αφορά την σταθερότητα και την ταχύτητα. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το επίσημο τεστ και επιτέλους θα αναμετρηθούμε με αναβάτες σε διαφορετικές μηχανές», δήλωσε ο Hector Faubel.

 

Με την ολοκλήρωση των δοκιμών, ο "δικός" μας Θανάσης - Arthur - Σίσσης δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του μένοντας στην 9η θέση με διαφορά τριών δευτερολέπτων από τον πρώτο.  

 

Αναλυτικά οι χρόνοι: 

 

1 - Sandro Cortese, 1’43.2

2 - Luis Salom, 1’43.4

3 - Héctor Faubel, 1’43.8

4 - Nikklas Ajo, 1’44.0

5 - Zulfahmi Khairuddin, 1’44.1

6 - Alberto Moncayo, 1'44.2

7 - Danny Kent, 1'44.2
8 - Brad Binder, 1'45.7

9 - Arthur Sissis, 1'46.2

 


 


 

Επόμενο άρθρο »

SHOWA: Επιστρέφει στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Πρώτη πτώση με την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα