• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Barbera: Η πιο γρήγορη Ducati!
Ξεπέρασε τον Valentino Rossi
Νέα 02/02/2012 - 00:58

Ο Barbera πέτυχε 2.01.788, μόλις 0.893 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο Casey Stoner και ήταν η γρηγορότερη Ducati της πίστας, χτες στην Μαλαισία, ξεπερνώντας τον Rossi με την GP12. 

 

Το σημερινό αποτέλεσμα φανερώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θαυμάσια δουλειά του αναβάτη από την Βαλένθια και της ομάδας του. 

 

Μαζί με την ομάδα του, ο Barbera επικεντρώθηκε πρωτίστως στο στήσιμο της νέας Ducati, όσο το επέτρεπε το αλουμινένιο πλαίσιο. Αρκετές αλλαγές έγιναν έτσι ώστε ο αναβάτης να αισθάνεται ακόμη και τις μικρότερες αλλαγές της μοτοσυκλέτας. 

 

Σήμερα, η ομάδα της Pramac θα δοκιμάσει διαφορετικούς συνδυασμούς των καινούργιων ελαστικών που η Bridgestone έφερε στην πίστα. 

 

Ο Hector Barbera δήλωσε: "Έχω ικανοποιητικότερη ανάδραση (feedback) από την μοτοσυκλέτα. Σε σχέση με πέρυσι, η Ducati είναι περισσότερο εύκολο να οδηγηθεί και η αίσθηση αυτή αυξάνεται ημέρα με την ημέρα. Καταφέραμε να περιορίσουμε τους κραδασμούς (chatter) που είχαμε χτες και σήμερα μπόρεσα να καταλάβω ακόμη καλύτερα σε ποιό σημείο βρίσκεται η μοτοσυκλέτα. Είμαι χαρούμενος με τους χρόνους που πέτυχα, δεν άλλαξα το στυλ της οδήγησής μου και οδήγησα καλύτερα από χτες, που είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα".

Επόμενο άρθρο »

Sepang III: Τέλος οι δοκιμές για τον Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: «Δεν μπορούσα να οδηγήσω αρκετά γρήγορα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα