• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εγχειρίζεται σήμερα ο Hayden
Στην αριστερή του κλείδα
Νέα 06/02/2012 - 19:17

Το 2012 δεν ξεκίνησε καλά για τον Nicky Hayden ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση με μοτοσυκλέτα dirt track λίγο πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati έλαβε μέρος στις δοκιμές της Sepang και έπειτα από αυτές πήγε στις Η.Π.Α., συγκεκριμένα στο San Francisco, όπου υπεβλήθη σε ενδελεχείς εξετάσεις στην κλινική του Δρ. Arthur Ting.

Από αυτές φάνηκε ότι ακόμα υπάρχει πρόβλημα με τον χόνδρο στον αριστερό ώμο αλλά και τραυματισμός στους εκεί μύες. Από αυτή την διαπίστωση κρίθηκε αναγκαία την επέμβαση στον αριστερό ώμο του Hayden η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα.

Ο αναβάτης της Ducati δήλωσε σχετικά:

«Είναι σαφές ότι μια εγχείριση στην αρχή της χρονιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν θα μπορούσα να οδηγώ ανταγωνιστικά στην Sepang αλλά χαίρομαι που δοκίμασα επειδή, αν μη τι άλλο, είδαμε ότι το πρόβλημα στον ώμο μου είναι μεγαλύτερο απ’ ό,τι φαινόταν αρχικά. Έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε γρήγορα για να θεραπεύσουμε την πληγείσα περιοχή.  

Οι τραυματισμοί είναι μέρος της δουλειάς και θα προσπαθήσω να ανακτήσω την φυσική κατάστασή μου το συντομότερο δυνατόν. Η αφοσίωση που δείχνουν οι άνθρωποι της Ducati είναι το καλύτερο και με βοηθά να διατηρήσω σε υψηλό επίπεδο το ηθικό μου και μου δίνει αυτοπεποίθηση για φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Dani Pedrosa: Πρώτες εντυπώσεις μετά την Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Συλλεκτική Desmo Corsa σε δημοπρασία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα