• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Στο τέλος η επιβράβευση
«Δεν περίμενα τόσο μεγάλη βελτίωση»
Νέα 24/02/2012 - 00:10

Την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Jerez, ο Aleix Espargaro κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του κατά 1.5 δευτερόλεπτο σε σύγκριση με τις δυο πρώτες ημέρες, όταν και αντιμετώπισε δυσκολίες με το κρύωμά του και την έλλειψη πληροφόρησης από το εμπρός τμήμα της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο αναβάτης της Power Electronics Aspar, τερμάτισε 0.8 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του Randy De Puniet, αλλά ξεπέρασε τον Mattia Pasini της Speed Master και έγινε ο δεύτερος καλύτερος αναβάτης ART.

 

«Την πρώτη ημέρα ήμουν άρρωστος, χτες ένιωθα λίγο καλύτερα και από σήμερα το πρωί αισθανόμουν 100% έτοιμος», είπε ο Espargaro, ο οποίος επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από μια σεζόν στην Moto2.

 

«Σήμερα δουλέψαμε πολύ στο μπροστά κομμάτι της μοτοσυκλέτας και έχουμε εμπιστοσύνη ότι όλα πήγαν καλά. Αλλάξαμε τα πιρούνια και βελτιώσαμε σημαντικά τους χρόνους μας. Δεν περίμενα τόσο μεγάλη βελτίωση»

 

«Φεύγω χαρούμενος από την Jerez. Οι δυο πρώτες ημέρες δεν ήταν καλές, αλλά συνεχίσαμε την σκληρή δουλειά και επιτέλους σήμερα επιβραβευτήκαμε. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλύτερα απ’ ότι στην Βαλένθια και είναι σημαντικό ότι εξελισσόμαστε σταδιακά»

 

Τέλος, ο Espargaro δεν ξέχασε και τον συμπατριώτη του, Esteve Rabat, ο οποίος έχασε πρόσφατα την μητέρα του:

 

«Θέλω να στείλω μια τεράστια αγκαλιά στον φίλο μου Tito Rabat, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο της μητέρας του»

 

Επόμενο άρθρο »

Terol & Elias: Ικανοποίηση από την Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

CRT: Η επιστροφή του Ellison στο MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα