• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Σημαντική πρόοδος για Moncayo-Faubel
Ανάμεσα στους ταχύτερους αναβάτες στην Jerez
Νέα 25/02/2012 - 15:20

Τα συμπεράσματα για τις ομάδες της Moto3, από τις δοκιμές στην Jerez, ήταν πολύτιμα και τώρα αξιολογούνται από όλους έτσι ώστε να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι την επόμενη φορά, στις τελικές δοκιμές που θα διεξαχθούν στην ίδια πίστα, από 19 έως 21 Μαρτίου.

 

Ο Alberto Moncayo έχασε τις δοκιμές της Παρασκευής εξαιτίας μιας πτώσης, ωστόσο ο αναβάτης από την Cadiz δεν επηρεάστηκε καθόλου από αυτό, καθώς οι χρόνοι του το Σάββατο ήταν πολύ κοντά σε αυτούς της πρώτης ημέρας. Το απόγευμα μάλιστα, αφού έκανε μια μικρή τροποποίηση στο πλαίσιο, κατάφερε να πέσει κάτω από το 1.48 επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι ένας από τους πιο γρήγορους αναβάτες της Moto3.

 

Ο ομόσταυλός του, Hector Faubel, ήταν επίσης πολύ καλός στις πρόσφατες δοκιμές, παρά το γεγονός ότι υπέστη ένα μηχανικό πρόβλημα που τον ανάγκασε να αλλάξει τον σχεδιασμό του για το υπόλοιπο της ημέρας. Παρ' όλα αυτά, ο Faubel εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την δουλειά που έγινε στο τεστ.

 

Alberto Moncayo: "Φαίνεται ότι όλα επανήλθαν στην θέση τους μετά την πτώση που είχα χτες. Με πονούσε λίγο το κεφάλι, αλλά δεν σταμάτησα και κέρδισα λίγο από τον χαμένο χρόνο. Έχουμε ακόμη πολλά να δοκιμάσουμε, αλλά θεωρώ ότι αυτό τεστ ήταν ένα μεγάλο βήμα εμπρός, για εμάς. Ασχέτως με τους χρόνους, ήταν ένα πολύ καλό τεστ και είμαι πολύ χαρούμενος με τον χρόνο που πετύχαμε φορώντας τα αγωνιστικά ελαστικά. Είμαι επίσης χαρούμενος γιατί κερδίσαμε λίγο από τον χαμένο χρόνο και σημειώσαμε αξιόλογη πρόοδο... ελπίζω να συνεχίσουμε κατ' αυτόν τον τρόπο και τον Μάρτιο, στο επόμενο τεστ"

 

Hector Faubel: "Είμαι λίγο απογοητευμένος, διότι σήμερα δεν δοκιμάσαμε όλα όσα θέλαμε. Συνολικά η ημέρα πήγε καλά, ωστόσο όταν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε τον ταχύτερο χρόνο μας, εμφανίστηκε ένα πρόβλημα με την αλυσίδα το οποίο μας χάλασε τα σχέδια. Επιστρέψαμε στην πίστα, αλλά η θερμοκρασία είχε πέσει. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και παρ' όλο που τις τελευταίες δυο ημέρες κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και είδαμε ότι η μοτοσυκλέτα εξελίσσεται σιγά-σιγά. Τώρα θα αναλύσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε και θα σκεφτούμε για το επόμενο τεστ του Μαρτίου. Θεωρώ ότι έχουμε ακόμη μεγάλο περιθώριο για βελτίωση, τόσο με το πλαίσιο όσο και με τον κινητήρα, έτσι είμαι ήρεμος".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο “Γιατρός” βγάζει μόνος του τα ράμματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Οι καλύτερες στιγμές στο Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα