• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Repsol παρουσίασε τους οδηγούς της
Στην Μαδρίτη όλοι οι οδηγοί της Ισπανικής εταιρίας
Νέα 04/03/2012 - 13:41

Tο Palacio de Deportes de la Comunidad της Μαδρίτης γέμισε από 9.000 οπαδούς που θέλησαν να δουν από κοντά κυρίως τους οδηγούς της Repsol Honda Team MotoGP, τους Casey Stoner και Dani Pedrosa, αλλά και το νέο ανερχόμενο αστέρι της Moto2, τον Marc Márquez, όπως και τους νεοφερμένους στην Repsol Moto3, το μεγάλο ταλέντο Maverick Viñales και τον πολλά υποσχόμενο Miguel Oliveira. 

Μια από τις εκπλήξεις ήταν ότι Stoner ήρθε πάνω στην Honda RC213V.

 

Στην παρουσίαση βρέθηκαν όλοι οι οδηγοί της Ισπανικής εταιρίας πετρελαιοειδών, από όλα τα αθλήματα της μοτοσυκλέτας!

Casey Stoner, Dani Pedrosa (MotoGP),

Marc Márquez (Moto2),

Maverick Viñales, Miguel Oliveira, Álex Rins (Moto3),

Álex Márquez, María Herrera, Francesco Bagnaia, Lorenzo Baldassarri (Campeonato de España de Velocidad),

Toni Bou και Takahisa Fujinami (Trial).

 

Η παρουσίαση αυτή ήταν ο πρόλογος του 4ου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της FIM “X-Trial World Championship”, στο οποίο προηγείται ο οδηγός της Repsol ο 10 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Toni Bou!

Η Repsol δίνει το παρόν σε παγκόσμιες χορηγίες του μηχανοκίνητου κόσμου από το 1969. Ας διαβάσουμε το τι είπαν οι 3 πρωταγωνιστές της ομάδας στα MotoGP.

 

Dani Pedrosa

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην παρουσίαση των οδηγών της Repsol. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι στο ίδιο μέρος με άλλους οδηγούς της Repsol – μαζί με τους αγωνιζόμενους στο Trial που δεν τους βλέπουμε τόσο συχνά. Ελπίζουμε ότι αυτό είναι το ξεκίνημα μιας καλής χρονιάς για όλους”.

Casey Stoner

"Είναι πραγματικά φανταστικό. Οδηγώ για μια Ισπανική ομάδα της Repsol και το ότι έχω αναπτυχθεί ως οδηγός στην Ισπανία ήταν μια σπέσιαλ εμπειρία για μένα".

Marc Márquez

"Είναι τιμή το να βρίσκομαι σε αυτήν την παρουσίαση για μια ακόμη χρονιά και πάνω απ' όλα το να είναι οδηγός της Repsol. Είναι μια νικήτρια μάρκα και είναι ένα προνόμιο να έχω την πίστη της Repsol σε μένα. Το να δεις το λογότυπο της Repsol στην μοτοσυκλέτα σου είναι μια πηγή μεγάλης περηφάνιας”.

 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha Vmax Hyper Modified

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα