• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha Vmax Hyper Modified
Μια ειδική έκδοση από τους Abnormal Cycles
Νέα 05/03/2012 - 10:04

Η Yamaha Motor Italia ένωσε τις δυνάμεις της με την περίφημη ομάδα Ιταλών, Abnormal Cycles, έτσι ώστε να κατασκευάσουν μια ειδική έκδοση της διάσημης Vmax, ονόματι: Hyper Modified.

 

Ουσιαστικά πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά μοντέλο της σειράς “Vmax Hyper Modified”, με τα προηγούμενα τρία να έχουν δημιουργηθεί από τους Ludovic Lazareth (Γαλλία), Roland Sands (USA) και Marcus Walz (Γερμανία). Έχοντας κερδίσει δυο πολύ σημαντικά βραβεία πέρυσι, το “Best of Show” στην EICMA Custom 2011 και ειδικότερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις “πειραγμένες” Harley Davidson, οι Abnormal Cycles φαίνονταν η πιο λογική επιλογή για να δούμε τι μπορούν να κάνουν οι Ιταλοί με την Vmax.

 

Το πρώτο πράγμα που διακρίνουμε είναι τα γυαλισμένα φερινγκ από αλουμίνιο, τα οποία δεν δανείζονται πολλά από το κανονικό μοντέλο και περιλαμβάνουν δυο αγωνιστικές πινακίδες στην πίσω μεριά. Το σώμα της μοτοσυκλέτας, έχουν επιμεληθεί, με την διαδικασία πολλαπλών στρώσεων, οι σπεσιαλίστες του είδους, Metal Bike, με την αρωγή της Zuccheli Paint (για το γυάλισμα) και της Dox Design (για τα γραφικά).

 

Ο 1.700cc V4 κινητήρας του εμπορικού μοντέλου – με ιπποδύναμη 200hp! – δεν έχει πειραχτεί ουσιαστικά καθόλου (και τι παραπάνω να βελτιώσεις στον ήδη εντυπωσιακό αυτόν κινητήρα, άλλωστε!), με τους Abnormal Cycles να έχουν αλλάξει μόνον το σύστημα της εξάτμισης (με ένα μαγευτικό 4 σε 2 σύστημα), που σχεδιάστηκε ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο από την Zard. Επιπροσθέτως, άλλαξαν την στέγαση (housing) του κινητήρα, μια ευγενική προσφορά της F.G.R.

 

Άλλα αξιοπρόσεχτα σημεία του ειδικού αυτού μοντέλου, αποτελούν οι αποκλειστικοί ακτινωτοί τροχοί από την JoNich Wheels και η πανέμορφη δερμάτινη σέλα που επιμελήθηκε η Wild Hog.

 

Επόμενο άρθρο »

Μοτο3: Υποβιβάζεται ο Jonas Folger

« Προηγούμενο άρθρο

H Repsol παρουσίασε τους οδηγούς της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα