• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επόμενες δοκιμές στην Aragon
Συνεχίζεται η προετοιμασία αρκετών CRT ομάδων
Νέα 06/03/2012 - 10:54

Ένα μήνα περίπου, πριν την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος MotoGP, αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας θα κάνουν δοκιμές αυτήν την εβδομάδα, συνεχίζοντας την προετοιμασία και την εξέλιξη των μοτοσυκλετών τους

 

Σε διάστημα δυο ημερών, την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Μαρτίου, η πίστα του Aragon θα υποδεχθεί αρκετές CRT ομάδες για ακόμη ένα τεστ, το προτελευταίο πριν το επίσημο ξεκίνημα στις 8 Απριλίου, στο Κατάρ.

 

Οι ομάδες που έχουν επιβεβαιώσει – μέχρι στιγμής – την συμμετοχή τους είναι οι Power Electronic Aspar, με αναβάτες τους Randy de Puniet και Aleix Espargaró, η Speed Master με τον Mattia Pasini, η Paul Bird Motorsport με τον James Ellison, και η  Ioda Racing Project με τον αναβάτη Danilo Petrucci. Επίσης, το παρών θα δώσει και η Avintia Racing, για να τεστάρει περαιτέρω την BQR-FTR μοτοσυκλέτα της, με τους Ivan Silva και Yonny Hernandez.

 

Αν και δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο, ίσως δούμε στην πίστα της Ισπανίας και τον Michele Pirro, να κάνει το ντεμπούτο του με την 1000cc Honda CRT μοτοσυκλέτα της ομάδας του Gresini.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: "Oι Stoner & Pedrosa είναι διεκδικητές τίτλου!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα