• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Oliveira!
Θέλει να ανέβει σε βάθρα και να κερδίσει αγώνες
Νέα 06/03/2012 - 11:47

Ο Miguel Oliveira παραβρέθηκε στην παρουσίαση της Repsol Honda, το περασμένο Σάββατο, μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες της εταιρείας, τον Casey Stoner, τον Dani Pedrosa και τον Marc Marquez. Στο παρασκήνιο της εκδήλωσης, ο νεαρός Πορτογάλος μίλησε για τις προσδοκίες του στην Moto3, την κατηγορία που θα αγωνιστεί φέτος.

 

Μετά το θετικό ξεκίνημα στην πίστα της Βαλένθια, και ένα δεύτερο πιο πρόσφατο στην Jerez, ο Oliveira δείχνει χαρούμενος στην ιδέα ότι θα ξεκινήσει την νέα σεζόν πάνω σε μια τετράχρονη μοτοσυκλέτα.

 

"Είμαι ενθουσιασμένος και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω το Πρωτάθλημα", σχολίασε ο 17χρονος αναβάτης. "Τα δυο τελευταία τεστ πήγαν αρκετά καλά, βρήκαμε αρκετές λύσεις σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και τώρα θα δούμε αν είναι οι κατάλληλες. Το να εκπροσωπώ την συγκεκριμένη ομάδα, σημαίνει πάρα πολλά για εμένα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να βελτιωθώ και να βρεθώ στις πρώτες θέσεις"

 

"Καθώς πρόκειται για μια καινούργια κατηγορία, είναι άγνωστη ακόμη, στους περισσότερους... δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε..." Στην συνέχεια εξήγησε τους στόχους του για το 2012, λέγοντας: "Η KTM έχει δείξει ότι πρόκειται για μια αξιόλογη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν σταματάμε εδώ, δουλεύουμε όλοι σκληρά. Στόχος μου είναι να βρεθώ στις πρώτες θέσεις και ει δυνατόν, να ανεβώ σε βάθρα και να κερδίσω αγώνες!"

 

Μιλώντας για την νέα του τετράχρονη μοτοσυκλέτα, πάνω στην οποία ήταν ανάμεσα στους γρηγορότερους κατά το τριήμερο τεστ στην Jerez, ο νεαρός αναβάτης εξέφρασε την γνώμη του: "Η μοτοσυκλέτα δεν είναι τόσο βαριά, σε σχέση με την δίχρονη, έχει όμως μεγάλα περιθώρια βελτίωσης... είναι μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Σύντομο video της Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενες δοκιμές στην Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα