• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: τα προβλήματα ξεκινούν από το μπροστινό
“Ανοίγει την γραμμή μας και γλιστράει το πίσω”
Νέα 23/03/2012 - 20:22

 

Aποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δ. Διατσίδης, Β. Μωραϊτης

Φωτογραφία: Βασίλης Μωραϊτης

 

Δεν το έδειχνε, αλλά προφανώς το 1.7'' πίσω από τον Stoner, δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Valentino Rossi, o Filippo Preziosi και η ομάδα της Ducati.

“Εδώ δεν έχουμε κάτι καινούργιο να δοκιμάσουμε και προσπαθούμε απλά να ρυθμίσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτά που ήδη δοκιμάσαμε στην Μαλαισία”, είπε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

“Τα νέα πράγματα θα έλθουν αργότερα μέσα στην χρονιά. Το πρόβλημά μας είναι και πάλι το μπροστινό. Δεν μπορώ να το φορτίσω στην είσοδο της στροφής και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχω καλή ταχύτητα μέσα στην στροφή, ειδικά όταν μπαίνω χωρίς φρένα, στις γρήγορες στροφές, εκεί είναι τα σημεία που χάνω περισσότερο. Αυτή η απουσία καλής αίσθησης ανοίγει την γραμμή μας στην έξοδο. Εκεί είμαστε σε μεγάλη κλίση και ανοίγοντας το γκάζι το πίσω γλιστράει. Αλλά όλο αυτό προέρχεται από την είσοδο.

Σε γενικές γραμμές έχει γίνει μια μικρή πρόοδος. Στο τέλος της ημέρας δοκιμάσαμε κάτι άλλο, η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για περισσότερες δοκιμές, καθώς κρύωσε η πίστα και έτσι θα το δούμε πάλι αύριο το πρωί”, συμπλήρωσε.

 

“Η απόστασή μας από την κορυφή είναι πολύ μεγάλη και τώρα ο ρεαλιστικός μας στόχος είναι να βρεθούμε μπροστά από τον Nicky. To ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι παρά το ότι αλλάξαμε πάρα πολλά πράγματα από πέρυσι, ο χαρακτήρας της μοτοσυκλέτας παραμένει ο ίδιος. Αντιμετωπίζουμε συνέχεια παρόμοια θέματα. Απλά τώρα η μοτοσυκλέτα είναι πολύ πιο ασφαλής και μπορούμε να δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα”, κατέληξε ο Valentino που αρχίζει να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μιας ακόμη αγωνιστικής περιόδου, χωρίς πολλές πιθανότητες για νίκη!

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: "Κουραστική η πρώτη ημέρα δοκιμών"

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez I: Τελικά αποτελέσματα Ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα