• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Κουραστική η πρώτη ημέρα δοκιμών"
Spies: "Πετύχαμε περισσότερα απ΄ ότι περιμέναμε"
Νέα 23/03/2012 - 23:09

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη που κρατούσε γερά σχεδόν ολόκληρη την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Jerez. Ο Casey Stoner δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μισή ώρα περίπου πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές της Παρασκευής, ο Αυστραλός έγραψε τον ταχύτερο χρόνο και πέρασε στην πρώτη θέση.

 

Jorge Lorenzo: "Σήμερα ήταν μια κουραστική ημέρα, ξεκινήσαμε στις 10 και τελειώσαμε στις 6. Κάναμε πολλούς γύρους και είχαμε περιέργεια να δούμε πόσο διαφορετική θα ήταν η μοτοσυκλέτα σε σύγκριση με την Sepang, διότι εδώ είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα. Η συγκεκριμένη πίστα είναι πιο αργή, με περισσότερες στροφές και λιγότερες ευθείες. Η 1000cc δεν είναι τόσο εύκολες εδώ, σε σχέση με τις 800cc. Στο τέλος της ημέρας καταφέραμε να είμαστε πολύ γρήγοροι και να μείνουμε στις τρεις πρώτες θέσεις, έτσι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι"

 

Ben Spies: "Ήταν θετική πρώτη ημέρα και πετύχαμε περισσότερα απ' ότι περιμέναμε. Καταφέραμε να τσεκάρουμε τα δυο ελαστικά που ήθελε να κοιτάξουμε η Bridgestone και δοκιμάσαμε μερικές διαφορετικές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα. Κάναμε προσομοίωση αγώνα και θα το επιχειρήσουμε και πάλι πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές. Σήμερα δουλέψαμε στην κατανάλωση καυσίμου και μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Τώρα μπορούμε να εστιάσουμε στο να πάμε ακόμα πιο γρήγορα και να βελτιώσουμε τον χρόνο μας. Η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι η αγαπημένη μου και έτσι είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την σημερινή μου απόδοση. Ήταν μια καλή ημέρα...πετύχαμε πολλά"

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: "Ήταν μια καλή πρώτη ημέρα"

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: τα προβλήματα ξεκινούν από το μπροστινό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα