• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: "Ήταν μια καλή πρώτη ημέρα"
Pedrosa: "Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με ταλαντώσεις"
Νέα 23/03/2012 - 23:35

Η πίστα της Jerez άνοιξε τις πόρτες της για τις ομάδες του MotoGP, με την Honda του Casey Stoner να παίρνει και πάλι τα ηνία - έστω και αν έπρεπε να περιμένουμε την τελευταία μισή ώρα για να γίνει αυτό - αφήνοντας στην 3η θέση τον ομόσταυλό του, Dani Pedrosa.

 

Casey Stoner: "Τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά σήμερα, χρησιμοποιήσαμε μαλακά ελαστικά το πρωί και βελτιωνόμασταν συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρας. Στην συνέχεια φορέσαμε τα σκληρά ελαστικά και τα συγκρίναμε μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα που πήραμε ήταν περίπου ίδιο με αυτό της Sepang. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα με το πλαίσιο, καθώς η μοτοσυκλέτα έστριβε αργά στις στροφές... σε γενικές γραμμές όμως, δουλεύει πολύ καλά και ιδιαίτερα όταν τα ελαστικά έχουν φθαρεί αρκετά. Στους τελευταίους μας γύρους κάναμε τον καλύτερο χρόνο με καινούργια μαλακά ελαστικά. Ήταν μια καλή πρώτη ημέρα"

 

Dani Pedrosa: "Δύσκολη ημέρα, με τους μηχανικούς να έχουν πολύ δουλειά στο γκαράζ της ομάδας και εμένα να μένω άπραγος για αρκετό διάστημα.... έτσι δεν ήταν εύκολο να μπω γρήγορα στον ρυθμό. Ωστόσο είμαι χαρούμενος διότι έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι πρέπει να αλλάξουμε στην μοτοσυκλέτα, ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι αύριο, ειδικότερα στο φρενάρισμα και στις εξόδους των στροφών. Δοκιμάσαμε και το καινούργιο εμπρός ελαστικό της Bridgestone, για λίγους μόνο γύρους είναι η αλήθεια και για αυτό θα συνεχίσουμε να το τεστάρουμε και αύριο, ώστε να δούμε εάν είναι καλύτερο. Δυστυχώς το απόγευμα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με μια από τις μοτοσυκλέτες και δεν μπορούσα να την χρησιμοποιήσω. Έτσι πέρασα αρκετό χρονικό διάστημα στα box, σκεπτόμενος τι αλλαγές έπρεπε να γίνουν. Δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τις ταλαντώσεις (chattering) σήμερα, αλλά θεωρώ ότι αυτό συνέβη εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων της πίστας"

 

Επόμενο άρθρο »

Διαφωνία Lorenzo και Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: "Κουραστική η πρώτη ημέρα δοκιμών"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα