• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aspar και ο σχεδιασμός του 2012
"Κάθε χρόνο θέτουμε μεγαλύτερους στόχους"
Νέα 30/03/2012 - 10:02

Το κέντρο συνεδριάσεων της Mapfre στην Μαδρίτη, ήταν ο χώρος στον οποίο έλαβε χώρα μια ειδική παρουσίαση από την ομάδα της Aspar, με τον Jorge "Aspar" Martinez - ιδιοκτήτη της ομάδας - να παρουσιάζει τον σχεδιασμό του για το 2012.

 

Η Ισπανική ομάδα, η οποία είχε κάνει την παρουσίαση του διδύμου της στο MotoGP πριν λίγες ημέρες στην Βαλένθια, έδειξε ένα βίντεο-παρουσίαση των προθέσεων και των σχεδιασμών της και στα τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα...

 

"Κάθε χρόνο θέτουμε μεγαλύτερους στόχους", δήλωσε ο Martinez "και χρόνο με τον χρόνο πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Πέρυσι ήμασταν και πάλι Πρωταθλητές στα 125cc, δεν θέλουμε να σταματήσουμε αυτήν μας την πορεία και η βάση της ομάδας είναι εξαιρετική. Στην Moto3 έχουμε μια πρόκληση: να είμαστε και πάλι οι καλύτεροι στην κατηγορία, ενώ στην Moto2 έχουμε δυο Παγκόσμιους Πρωταθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά τους στην κατάταξη. Στο MotoGP, έχουμε μια μεγάλη πρόκληση... να γίνουμε οι καλύτεροι ανάμεσα στις CRT!"

 

Ο έμπειρος Hector Faubel, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Moto3, υπογράμμισε ότι μοναδικός του στόχος - για φέτος - είναι να παλέψει για το Πρωτάθλημα, ενώ ο Alberto Moncayo δήλωσε ευχαριστημένος με την ως τώρα προετοιμασία της ομάδας.

 

Επιστρέφοντας στην Moto2 κατηγορία, της οποίας είχε στεφθεί Πρωταθλητής το 2010, o Toni Elias σημείωσε ότι έχει στόχο την νίκη, στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, ενώ ο Πρωταθλητής (στα 125cc) το 2011 και νεοφερμένος στην Moto2 - Nico Terol - δήλωσε ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και έχει προσαρμοστεί αρκετά στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέος ρόλος για τον James Toseland

« Προηγούμενο άρθρο

#58 Sic Racing Team...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα