• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος ρόλος για τον James Toseland
Πρεσβευτής του Donington Park
Νέα 30/03/2012 - 10:54

Οι τελευταίες πληροφορίες που είχαμε από τον James Toseland (2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK) ήταν ότι αποσύρθηκε αναγκαστικά μετά από έναν τραυματισμό του στον καρπό, ξεκίνησε καριέρα τραγουδιστή (φωτό 2) και αρραβωνιάστηκε την επίσης τραγουδίστρια, Katie Melua. Ωστόσο τώρα - ο πολυάσχολος James - πρόσθεσε ακόμα μια υποχρέωση στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά του: θα είναι ο νέος πρεσβευτής του Donington Park!

 

Δουλειά του θα είναι να εκπροσωπεί την πίστα με το να παραβρίσκεται σε σημαντικούς αγώνες και να έχει προωθητικό ρόλο για την αγωνιστική χρονιά του 2012.

 

"Το Donington είχε ανέκαθεν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των Άγγλων φιλάθλων και αναβατών και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι έχει ένα φανταστικό πρόγραμμα αγώνων για το 2012. Ανυπομονώ να δω και πάλι την πίστα αυτή να εδραιώνεται ως το καλύτερο γεγονός μοτοσυκλετών στην Αγγλία και είναι τιμή μου που έχω την δυνατότητα να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτήν την προσπάθεια. Το ενδιαφέρον για τα SBK θα είναι στα ύψη, όταν έρθουν να αγωνιστούν στην πίστα του Donington, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε συναρπαστικές μάχες που θα ενθουσιάσουν τους θεατές, με τους τελευταίους να έχουν την ευκαιρία να ζητωκραυγάσουν για τους Άγγλους οδηγούς", σχολίασε ο Toseland.

 

Ο Christofer Tate (Διευθύνων Σύμβουλος του Donington), είπε: "Ο James μεγάλωσε στο Sheffield κι έτσι το Donington είναι "πατρίδα" του και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας, ως πρεσβευτή της φετινής σεζόν. Έχει τεράστια βάση οπαδών και το να μας προωθεί είναι απλώς φανταστικό!"

 

Εμείς με την σειρά μας να προσθέσουμε, ότι ο Toseland έχει τεράστια απήχηση και στην Ιταλία, με τον "Giacomino" - όπως τον αποκαλούν στην γειτονική μας χώρα - να θεωρείται από τους πιο ωραίους αναβάτες στα paddock των SBK!

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: "Εγώ άνθισα, ο Rossi μαράθηκε...!"

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aspar και ο σχεδιασμός του 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα