• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: "Φανταστική ημέρα...!"
3 στα 4 για τον Ισπανό, 1ος με 75 βαθμούς
Νέα 02/04/2012 - 09:18

Με τρεις νίκες στους τέσσερεις πρώτους αγώνες του Πρωταθλήματος, θα περίμενε κανείς ότι η ομάδα του Carlos Checa θα ήταν ικανοποιημένη, αντ' αυτού όμως ακούγονται πολλά παράπονα από την Althea Racing: "Παλεύουμε με ό, τι έχουμε στην διάθεσή μας... είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, αλλά βέβαια είμαστε ανήσυχοι μήπως γίνει άλλη μια αύξηση στο βάρος..."

 

Παρ' όλα αυτά, ο Checa - ο οποίος έκανε την καλύτερη διαχείριση ελαστικών από κάθε άλλον - ήταν πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα που του επέτρεψαν να σκαρφαλώσει στην 1η θέση του Πρωταθλήματος με 75 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του με 4 βαθμούς τον μεγάλο του αντίπαλο, Max Biaggi...

 

Carlos Checa: "Άλλη μια φανταστική ημέρα, μια ημέρα που δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Στην αρχή του πρώτου αγώνα είδα ότι ο Sykes ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά έμεινα πίσω του. Όταν συνειδητοποίησα ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα σε συγκεκριμένα σημεία της πίστας, άδραξα την ευκαιρία και τον πέρασα. Στην συνέχεια πήρα ένα άνετο προβάδισμα, που μου επέτρεψε να τερματίσω με σχετική ευκολία στην πρώτη θέση. Τα πράγματα ήταν κάπως περίπλοκα σήμερα (σ.σ χτες) λόγω των καιρικών συνθηκών. Δεν ξέραμε τι ελαστικά να φορέσουμε και πήραμε το ρίσκο να επιλέξουμε εκείνα τα οποία χρησιμοποιήσαμε και στις δοκιμές (αλλά με πιο ζεστές συνθήκες πίστας)... ήταν ένα ρίσκο αλλά απέδωσε! Ο δεύτερος αγώνας ήταν σχεδόν ίδιος με τον πρώτο. Έκανα ένα μικρό λάθος στην αρχή, αλλά στην συνέχεια βρήκα τον ρυθμό μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον χορηγό και - φυσικά - τους οπαδούς μου. Είναι πάντα ωραία να κερδίζω στην Ιταλία και ευχαριστώ τους θεατές, με τους οποίους μοιράστηκα την νίκη μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: "Βγάζω το καπέλο στον Carlos!"

« Προηγούμενο άρθρο

To motograndprix.gr με 628,015 page views τον Μάρτιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα