• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: "Βγάζω το καπέλο στον Carlos!"
Ο Άγγλος παραδέχεται την ανωτερότητα του Π.Π.
Νέα 02/04/2012 - 10:09

Ο Sykes ήταν ο μεγάλος χαμένος της Κυριακής. Ο Βρετανός αναβάτης της Kawasaki (3ος στο Πρωτάθλημα με 69 βαθμούς) κρατούσε τα ηνία και στους δυο αγώνες της χτεσινής ημέρας, ωστόσο δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση του μεγάλου Ισπανού, τερματίζοντας και τις 2 φορές στην δεύτερη θέση της κατάταξης.

 

Στον πρώτο αγώνα μάλιστα, παρά το πολύ δυναμικό του ξεκίνημα, ο Sykes βρέθηκε εν τέλει πίσω από τον Checa για 3.206 δευτερόλεπτα, ενώ στην συνέχεια - αν και βελτιώθηκε - είδε και πάλι τον Ισπανό να τερματίζει πρώτος με 1.935 δευτερόλεπτα διαφορά. Η ανωτερότητα του Checa ήταν εμφανής και - προς τιμήν του - το παραδέχτηκε ευθέως και ο Sykes στις δηλώσεις του:

 

Tom Sykes: "Το πλάνο μας ήταν να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στον πρώτο αγώνα και αυτό κάναμε με την Kawasaki. Για τους πρώτους 9 περίπου γύρους, ήμασταν εγώ κι ο Carlos μόνο και είδα ότι υπήρχε μεγάλο κενό πίσω από εμάς. Ο Carlos έκανε καταπληκτικό αγώνα, του βγάζω το καπέλο... ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει. Στον δεύτερο αγώνα είχα μεγάλη πίεση από τον Leon και τον Biaggi, ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα, αλλά στο τέλος τα κατάφερα. Άκουγα την μοτοσυκλέτα του Leon για μερικούς γύρους πίσω μου, απέκτησα μικρή διαφορά στον τελευταίο γύρο και η δεύτερη θέση ήταν καλή για εμένα. Συνολικά, θεωρώ ότι ήταν ένα καλό Σ/Κ για μένα και την Kawasaki. Η Ninja ZX-10R ήταν και πάλι πολύ καλή - pole position και δυο δεύτερες θέσεις στους αγώνες - και δεν νομίζω να μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Haslam: "Ήταν ένα καλό Σ/Κ"

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: "Φανταστική ημέρα...!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα