• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Haslam: "Ήταν ένα καλό Σ/Κ"
Εξαιρετικός ο Βρετανός, με δυο στα δυο βάθρα!
Νέα 02/04/2012 - 10:54

Ο Leon Haslam ήταν εκπληκτικός στους δυο αγώνες της Κυριακής και το κυριότερο, ήταν σταθερός με καλούς χρόνους και δυο βάθρα... Οι δυο τρίτες θέσεις του Βρετανού, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία διότι κατάφερε να στερήσει το βάθρο από τον πρώτο - μέχρι χτες - στο Πρωτάθλημα, Max Biaggi. Μετά τις χτεσινές επιτυχίες του, ο αναβάτης της BMW σκαρφάλωσε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος, με 47 βαθμούς.

 

Ήταν το πρώτο βάθρο για τον Haslam στην Imola, ο οποίος δεν ξέχασε στις δηλώσεις του το 2010, όταν τότε είχε χάσει από τον Biaggi... Χαμογελαστός και χαρούμενος, ο Leon αναφέρθηκε και στα προβλήματα ταλαντώσεων που αντιμετώπισε αλλά και σε ένα μικροπρόβλημα που είχε με τον αστράγαλό του, μετά τον δεύτερο αγώνα. Η πρόοδός του είναι φανερή, ωστόσο παρέμεινε προσγειωμένος υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης:

Leon Haslam: "Ήταν ένα καλό Σ/Κ. Κάναμε έναν καλό πρώτο αγώνα και καταφέραμε να ανεβούμε στο βάθρο, το πρώτο μου στην Imola! Έκανα λάθη στην αρχή του αγώνα και η τρίτη θέση ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς. Το 2010 ο Max με είχε κερδίσει εδώ, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι έτσι ήταν ωραία που κέρδισα σήμερα (σ.σ. χτες) την μάχη για το βάθρο. Στον δεύτερο αγώνα έκανα καλύτερο ξεκίνημα, αλλά οι τρεις πρώτοι ξέφυγαν μπροστά πολύ γρήγορα. Κατάφερα να τους προλάβω και πραγματικά πίστευα ότι θα μπορούσα να προσπεράσω τον Sykes, όμως έκανα και πάλι κάποια λάθη. Κάθε φορά που ήθελα να πιέσω, αντιμετώπιζα πρόβλημα με τις ταλαντώσεις (chatter) και έχανα την γραμμή μου. Συνολικά έχουμε κάνει πρόοδο, ωστόσο γνωρίζουμε και σε ποιούς τομείς χρειαζόμαστε βελτίωση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το διπλό βάθρο. Οπωσδήποτε κάναμε μεγάλο βήμα μπροστά και οφείλω ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της BMW. Σίγουρα θα πανηγυρίσουμε σήμερα, αλλά όχι πολύ. Ο αστράγαλός μου ήταν πληγωμένος μετά τον δεύτερο αγώνα, αλλά θα είμαι 100% έτοιμος για το Assen"

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: "Δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο"

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: "Βγάζω το καπέλο στον Carlos!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα