• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: "Δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο"
Ικανοποιημένος ο Ιταλός με ό, τι κατάφερε στην Imola
Νέα 02/04/2012 - 11:51

Ο Max Biaggi δεν έδειχνε και πολύ απογοητευμένος από το γεγονός ότι έχασε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα, αλλά και την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα τουλάχιστον βάθρο. Ο Ιταλός έμεινε δεύτερος στο Πρωτάθλημα με 71 βαθμούς και τέταρτος στην κατάταξη του πρώτου αγώνα της Κυριακής, στην Imola.

 

Παρά τις προσπάθειές του και τις τροποποιήσεις που έκανε σε συνεργασία με τους μηχανικούς του, ο Biaggi δεν τα κατάφερε ούτε στον δεύτερο αγώνα και τερμάτισε στην ίδια θέση. Ο Ιταλός γνώριζε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για αυτόν στην απαιτητική πίστα της Imola και σίγουρα οι καιρικές συνθήκες, με το κρύο που επικρατούσε, δεν στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά του να πιάσει την τρίτη θέση...

 

Max Biaggi: "Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, από αυτό που πετύχαμε σήμερα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Δυο ίδιες θέσεις, λίγο πίσω από την τρίτη θέση και το βάθρο... μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με ό, τι πέτυχα. Το μόνο που μετανιώνω είναι για τον δεύτερο αγώνα, διότι η ομάδα και εγώ καταφέραμε να κάνουμε μερικές βελτιώσεις - σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα - αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να βρεθούμε στις τρεις πρώτες θέσεις. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς εδώ και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν βοήθησαν. Τώρα συγκεντρωνόμαστε για τον αγώνα στο Assen και πρέπει να σκεφτούμε τον τρόπο αντίδρασής μας για να προβληματίσουμε τους επικεφαλής"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Haslam: "Ήταν ένα καλό Σ/Κ"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα