• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Moto3: Ελεύθερες Δοκιμές 3
Οδηγεί ο Cortese, ανοδική η πορεία του Σίσση (17ος)!
Νέα 06/04/2012 - 20:33

Ο Sandro Cortese χάρισε την πρώτη θέση στην ομάδα της Red Bull KTM (ομάδα του δικού μας Θανάση Σίσση), στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές της Moto3 στην πίστα του Κατάρ. Ο Γερμανός - ο οποίος ήταν 6ος την Πέμπτη - κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση, σε ένα δύσκολο φινάλε που είδε τους Luis Salom, Maverick Vinales και τον νεοφερμένο Romano Fenati, να εναλλάσσονται στην πρώτη θέση της λίστας.

 

Για μια ακόμη φορά, η μικρή κατηγορία κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον με 7 αναβάτες να είναι σε απόσταση δευτερολέπτου μεταξύ τους! Ο Cortese (2.8.342) έκανε τον καλύτερο χρόνο του στον 12ο και τελευταίο του γύρο, αφού έκανε ένα εκπληκτικό σώσιμο, κρατώντας όρθια την μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας το γόνατό του! Το ίδιο τυχεροί ωστόσο, δεν στάθηκαν οι Zulfahmi Khairuddin και Hector Faubel.

 

Εντυπωσιακός ο ρούκι Romano Fenati,κατέλαβε την δεύτερη θέση στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές, μένοντας μόλις 0.034 δευτ. από τον πρώτο με καλύτερο χρόνο 2.8.376. Την πρώτη τριάδα οδηγών, συμπλήρωσε ο Luis Salom ο οποίος σημείωσε καλύτερο χρόνο στα 2.8.443.

 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής ημέρας, Maverick Vinales, αρκέστηκε στην 4η θέση της λίστας, αλλά η διαφορά του με την κορυφή ήταν μόνο στα 0.135 δευτ. ενώ ο δικός του καλύτερος χρόνος στις ελεύθερες δοκιμές 2, δεν ξεπεράστηκε από τον Cortese. Στα 0.4 δευτ. ήταν η διαφορά μεταξύ του Vinales και του 5ου στην κατάταξη Miguel Oliveira, ο οποίος ήταν ο καλύτερος αναβάτης με πλαίσιο Honda.

 

Πολύ ευχαριστημένος θα πρέπει να είναι ο δικός μας Θανάσης - Arthur - Σίσσης (στην 2η φωτό), ο οποίος κάθε φορά που έβγαινε στην πίστα εμφανιζόταν και πιο δυνατός. Στα άγνωστα νερά της πίστας του Κατάρ, ο νεαρός Ελληνοαυστραλός ξεκίνησε με χρόνο 2.13 στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, για να ρίξει τον χρόνο του στα 2.11 στις δεύτερες. Σήμερα, ο Σίσσης όχι μόνο κατάφερε να ρίξει κι άλλο τον χρόνο του (για πολύ λίγο δεν έπεσε κάτω από το 2.10) αλλά πλασαρίστηκε και στην καλύτερή του θέση (17ος αν και προς στιγμή είχε ανέβει μέχρι και την 11η θέση), δίνοντας μας ελπίδες για μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση, αύριο, όταν και θα διεξαχθούν οι πρώτες κατατακτήριες της νέας κατηγορίας!

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα με κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, Moto2: Ελεύθερες Δοκιμές 3

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar ΕΔ2: O Stoner οδήγησε εκπληκτικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα