• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Moto2: Κατατακτήριες Δοκιμές
Ασταμάτητος ο Luthi, 2ος πολύ κοντά ο Marquez
Νέα 07/04/2012 - 20:34

O Ελβετός Thomas Luthi (φωτό 1) έμεινε πιστός στο ραντεβού του με την pole position, έχοντας επικρατήσει και στις τρεις ελεύθερες δοκιμές τις προηγούμενες ημέρες. Ο οδηγός της Interwetten Paddock συνέχισε την εκπληκτική του πορεία, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο σήμερα, στην Moto2: 2.00.187.

 

Αυτήν την φορά, ο Marc Marquez (στην 2η φωτό ο για πολλούς φαβορί της κατηγορίας) δεν άφησε τον Luthi να φτάσει άνετα στην πρώτη θέση, δίνοντας την δική του μάχη και πλησιάζοντας την πρώτη θέση στον 15ο γύρο του. Ωστόσο δεν κατάφερε - για μόλις 0.072 δευτ. - να ξεπεράσει τον ταχύτερο χρόνο του Luthi, μένοντας στο 2.00.296. Στην τρίτη θέση - και τελευταίος της πρώτης σειράς αύριο - είναι ο Andrea Iannone (φωτό 3) με χρόνο 2.00.296. Μπορεί συνήθως οι αριθμοί να μην λένε την αλήθεια, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι μάρτυρες του μεγάλου ανταγωνισμού της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι 3 πρώτοι είχαν διαφορά μεταξύ τους κάτι περισσότερο από 1/10 του δευτ! Αλλά και γενοικότερα ο συναγωνισμός των οδηγών ήταν ιδιάιτερα σκληρός, με 11 από αυτούς να μένουν κάτω από το 2.01, ενώ 14 από αυτούς έμειναν σε απόσταση ενός δευτερολέπτου διαφοράς, από τον Luthi!

 

O Pol Espargaro κατέλαβε την 4η θέση στις 45λεπτες κατατακτήριες, μπροστά από τον Mike di Meglio και τον Max Neukirchner, οι οποίοι τερμάτισαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα και θα συνυπάρξουν με τον Espargaro στην δεύτερη σειρά αύριο.

 

Έβδομος ταχύτερος είναι ο Esteve Rabat, ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης που μας είχε συνηθίσει τις προηγούμενες ημέρες, καταλαμβάνοντας την χειρότερη θέση του, στην λίστα με τους χρόνους, σε σύγκριση με τις ελεύθερες δοκιμές. Ο Corti πλασαρίστηκε στην 8η θέση, αφού συνήλθε γρήγορα από μια πτώση που είχε αρκετά νωρίς και φάνηκε ότι χτύπησε το χέρι του. Ο ομόσταυλός του Takaaki Nakagami θα τον συνοδεύσει στην τρίτη σειρά. Άλλος ένας αναβάτης που σημείωσε πτώση, ήταν και ο Johann Zarco που ολοκλήρωσε στην 19η θέση.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, MotoGP: Κατατακτήριες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, Moto3: Κατατακτήριες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα