• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στους 7 ουρανούς ο Crutchlow!
Αισιόδοξος για αύριο ο Dovizioso
Νέα 08/04/2012 - 01:11

Ο αναβάτης της Tech 3, Cal Crutchlow, ήταν και πάλι εντυπωσιακός, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 3η θέση στις σημερινές κατατακτήριες της νέας εποχής των 1000cc του MotoGP. Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του ομόσταυλού του, Andrea Dovizioso, ο οποίος θα βρίσκεται στην 6η θέση αύριο, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

 

Cal Crutchlow: "Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στον αγώνα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα του να βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά με τον Casey και τον Jorge, διότι όλοι ξέρουν πόσο γρήγοροι είναι. Περίμενα μεγάλο διάστημα για ένα τέτοιο αποτέλεσμα και το σημερινό είναι μια φανταστική αναγνώριση όλων των προσπαθειών των μηχανικών της ομάδας μου. Δούλεψαν πολύ μαζί μου και με έμαθαν πως να οδηγώ στο MotoGP και σήμερα όλο αυτό απέδωσε καρπούς! Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να υπογραμμίσω την τρομερή δουλειά του Jorge, έκανε έναν φανταστικό γύρο! Βέβαια, πάντα ήξερα τι θα μπορούσα να επιτύχω με τα μαλακά ελαστικά και πίστευα ότι θα μπορούσα να βρεθώ στην πρώτη σειρά. Το θετικό της υπόθεσης - πέρα από το γεγονός ότι είναι η πρώτη μου φορά στην πρώτη σειρά - είναι ότι ο ρυθμός μου θα είναι αρκετός για να μου δώσει μια θέση μέσα στην εξάδα, πράγμα που εξαρχής ήταν ο στόχος μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εκμεταλλευόμαστε πλήρως την Tech 3 και αύριο βράδυ θα βάλω τα δυνατά μου. Θα έλεγα ότι, ανά γύρο, είμαι 3 με 4 δέκατα πιο αργός από τους Jorge και Casey, αλλά αυτό είναι οπωσδήποτε πολύ καλύτερο συγκριτικά με πέρυσι"

 

Andrea Dovizioso: "Το σημερινό δεν πήγε τόσο καλά όσο ήλπιζα, αλλά είναι μέσα στα απαραίτητα πλαίσια που πρέπει να περάσουμε ώστε να βελτιωθούμε στο μέλλον. Δεν θα δηλώσω απογοητευμένος που τερμάτισα στην 6η θέση, όμως πιστεύω ότι ήμασταν λίγο άτυχοι απόψε. Έδειξα απειρία με την μοτοσυκλέτα, στα τελευταία λεπτά των κατατακτηρίων και πρέπει να χτίσουμε μια πιο καλή κατανόηση ανάμεσα στην ομάδα μου και εμένα. Βέβαια αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και γνωρίζουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα. Κάναμε μια μικρή τροποποίηση στην μοτοσυκλέτα, αλλά δυστυχώς δεν μας έδωσε το κάτι παραπάνω που περιμέναμε, ειδικά με τα μαλακά ελαστικά. Είμαι σίγουρος ότι στον αγώνα θα είμαστε πιο γρήγοροι, αλλάζοντας στις χτεσινές ρυθμίσεις. Είμαι αισιόδοξος, διότι ο ρυθμός μου με τα σκληρά ελαστικά δεν υπολείπεται πολύ από αυτόν του Lorenzo... είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή, διότι θεωρώ ότι τα ελαστικά θα χάσουν την πρόσφυση αρκετά γρήγορα. Το κλειδί θα είναι να μην πιέσουμε εξ αρχής, να διατηρήσουμε τα ελαστικά και στην συνέχεια να δούμε τι θα γίνει στα τελευταία στάδια του αγώνα"

 

Επόμενο άρθρο »

Στην δεύτερη σειρά ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: "Πίεσα στο όριο για την pole!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα