• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Πίεσα στο όριο για την pole!"
Παράπονα για το μπροστινό από τον Spies
Νέα 08/04/2012 - 00:18

Οι προθέσεις του Jorge Lorenzo έγιναν ξεκάθαρες σήμερα, στην πίστα του Κατάρ, με τον Ισπανό να πηγαίνει με φρενήρη ρυθμό και να εξασφαλίζει την αυριανή pole position. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010, ήταν σε εκπληκτική φόρμα και διατήρησε μια διαφορά 0.221 δευτ. από τον δεύτερο στην λίστα, Casey Stoner.

 

Ο ομόσταυλός του Ben Spies ήταν και αυτός πολύ γρήγορος με τα μαλακά ελαστικά, ωστόσο μια πτώση λίγα λεπτά πριν το τέλος δεν τοy επέτρεψε να πετύχει κάτι καλύτερο από την 4η θέση. Ο Τεξανός σηκώθηκε - ευτυχώς -χωρίς κάποιο απρόοπτο.

 

Jorge Lorenzo: "Είμαι πολύ χαρούμενος με τα σημερινά αποτελέσματα. Χρειάστηκε να πιέσω πάνω από το 100% για να πάρω την pole... πίεσα στο όριο και έκανα έναν τέλειο γύρο! Πρέπει να βελτιώσουμε την τελική μας ταχύτητα στην ευθεία, όμως στα υπόλοιπα σημεία της πίστας είμαστε μια χαρά. Αύριο θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και τα ελαστικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο, νομίζω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που μου έδωσε μια τέτοια μοτοσυκλέτα!"

 

Ben Spies: "Τα πηγαίναμε καλά μέχρι την πτώση... έχασα το μπροστινό μέρος. Τις τελευταίες ημέρες παραπονιέμαι ότι το μπροστινό δεν έχει την σωστή αίσθηση που θέλω. Καθώς προσπαθούσα να ξεφύγω από την μοτοσυκλέτα, όταν γλίστραγα, κάτι έγινε... Κοίταζα τον μπροστινό τροχό και σκέφτηκα να την επαναφέρω αλλά δεν κατάφερα να το αποτρέψω! Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη την μοτοσυκλέτα, γνωρίζω ότι εάν την βελτιώσουμε θα είμαστε στην κορυφή. Η Μ1 είναι πράγματι πολύ γρήγορη στην πίστα και νιώθω άνετα μαζί της, παρά το περιστατικό. Έχουμε κάποιες καλές ιδέες για το ζέσταμα, οπότε θα δούμε αύριο τι θα γίνει!"

 

Massimo Meregalli (Διευθυντής ομάδας): "Δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα της χρονιάς, από το να βρίσκεσαι στην pole position...! ο Jorge έκανε έναν εντυπωσιακό γύρο! Παρά την πτώση του, ο Ben κατάφερε να πάρει την 4η θέση στην κατάταξη, η δεύτερη σειρά δεν είναι καθόλου άσχημη. θα δουλέψουμε περισσότερο απόψε, ώστε να διορθώσουμε ένα θέμα με το μπροστινό μέρος και ελπίζουμε στο ζέσταμα να έχουμε την αίσθηση που αναζητάμε. Αν όλα αυτά δουλέψουν, τότε θα κάνουμε έναν καλό αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Στους 7 ουρανούς ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Valentino Rossi, M1 και Coca Cola μαζί;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα