• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φανταστική αρχή για την Tech 3!
Ενθουσιασμένος ο Crutchlow, ήθελε κάτι καλύτερο ο Dovi
Νέα 09/04/2012 - 03:01

Η ομάδα της Tech 3 έκανε ένα φανταστικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα 2012, με τους Cal Crutchlow και Andrea Dovizioso να τερματίζουν μέσα στους πρώτους πέντε αναβάτες της κατάταξης. Ο 26χρονος Crutchlow, o οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, μαζί με τον έμπειρο ομόσταυλό του έδωσαν την δική τους μάχη σε έναν συναρπαστικό αγώνα που διεξήχθη κάτω από τους προβολείς της πίστα του Κατάρ. Ο Dovi ήταν μπροστά από τον Cal μέχρι τον 17ο γύρο, όταν ο Βρετανός πήρε κεφάλι και κατάφερε να κρατήσει την 4η θέση μέχρι τέλος.

 

Cal Crutchlow: "Είναι τρομερός ο τρόπος που ξεκινήσαμε την χρονιά, αλλά ο αγώνας ήταν πραγματικά δύσκολος. Δεν έκανα καλή αρχή και έχασα μερικές θέσεις και αυτό ήταν απογοητευτικό, διότι είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να είμαι μέσα στους πρώτους τρεις. Δεν θα πάλευα μαζί τους, αλλά έχασα πολύτιμο χρόνο και η διαφορά με αυτούς θα μπορούσε να είχε πέσει στο μισό. Ήταν μια καλή μάχη ενάντια στον Andrea και το ευχαριστήθηκα! Έμαθα και πολλά, διότι είναι πιο έμπειρος... ήταν ένα παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό για πολύ ώρα. Ήξερα ότι μπορούσα να τον περάσω, όπως γνώριζα ότι θα ήταν κολλημένος πίσω μου κι έτσι περίμενα για την κατάλληλη στιγμή και έκανα την κίνησή μου. Στην συνέχεια συγκεντρώθηκα στο να είμαι σταθερός και να μην κάνω λάθη και δεν του έδωσα την δυνατότητα να με περάσει. Το καλό απόψε ήταν ότι έμεινα κοντά και πάλι στην κορυφή, κάνοντας τον καλύτερό μου αγώνα στο MotoGP. Ξέρω ότι ήμουν 4ος και πέρυσι στην Βαλένθια, ωστόσο τότε τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα και δεν τερμάτισαν όλοι. Σήμερα ήταν ένα πραγματικό αποτέλεσμα και είμαι επίσης ενθουσιασμένος για τους μηχανικούς μου και την ομάδα μου. Μου έδειξαν απίστευτη υποστήριξη και αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει σιγουριά για την Jerez".

 

Andrea Dovizioso: "Η πέμπτη θέση δεν είναι άσχημη, αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Θεωρώ ότι όλα παίχτηκαν στην απειρία μου με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα και σήμερα έμαθα πολλά που θα με βοηθήσουν για την συνέχεια. Ήθελα πολύ να τα πάω πολύ καλά αλλά δεν τα κατάφερα για διάφορους λόγους. Από την μια δεν μπορώ να πω ότι είμαι πλήρως εξοικειωμένος με την M1 και από την άλλη δεν είχα τις ιδανικές ρυθμίσεις πλαισίου ή ηλεκτρονικών και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να είχα πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έχασα λίγο χρόνο με την προσπέραση στον Spies και αυτό σήμαινε ότι δεν μπορούσα να πιέσω ώστε να βρεθώ κοντά στους πρώτους. Επίσης, ήταν κρίμα που δεν κατάφερα να κρατήσω την 4η θέση από τον Cal αλλά δεν ένιωθα αυτοπεποίθηση στο τελευταίο στάδιο του αγώνα. Δεν θέλω όμως να μειώσω την προσπάθειά του, έκανε πολύ καλή δουλειά. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω θετικά την εμπειρία αυτού του αγώνα, γιατί η ομάδα μου έκανε φανταστική δουλειά στο να με βοηθήσει να κατανοήσω την μοτοσυκλέτα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε δυνατότεροι στην Jerez"

 

Επόμενο άρθρο »

Απελπισμένος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo o κατακτητής του Κατάρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα