• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτοι πόντοι για de Puniet - Espargaro
Θετικό ξεκίνημα για το δίδυμο της Power Electronics Aspar
Νέα 09/04/2012 - 13:50

Το δίδυμο της Power Electronics Aspar δεν είχε τον πιο εύκολο αγώνα, χτες Κυριακή, αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες αλλά δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις ώστε να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Ο De Puniet φάνηκε επηρεασμένος από 2 πτώσεις που είχε στις δοκιμές, όμως το σοβαρότερο πρόβλημα ήταν ένα θέμα με το κιβώτιο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει ακόμη μια πτώση. Από την άλλη, ο Espargaro συνέχισε να ταλαιπωρείται από ταλαντώσεις (chattering), ένα πρόβλημα όμως που δεν άφησε να τον πάρει από κάτω, τερματίζοντας στην πολύ καλή 15η θέση.

 

Randy de Puniet: "Ήταν ένα μάλλον παράξενο Σ/Κ... Έπεσα δυο φορές και κατέληξα με μια μοτοσυκλέτα που δεν είχε την συμπεριφορά της Jerez, κάτι που αποδίδω στην πρόσφυση της πίστας. Αυτά τα μικρά θέματα με έκαναν να χάσω την εμπιστοσύνη μου και ξεκίνησα τον αγώνα με αμφιβολίες στο μυαλό μου. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν στον αγώνα. Μετά τους αρχικούς γύρους έκανα την επίθεσή μου και πλησίαζα τον Edwards, όμως τότε παρουσιάστηκε ένα αναπάντεχο πρόβλημα με το κιβώτιο... στο τέλος της ευθείας δεν μπορούσα να κατεβάσω ταχύτητες! Αυτό σήμαινε ότι έχανα χρόνο και έπρεπε να ξανακερδίσω θέσεις... Προς το τέλος άρχιζα να συνειδητοποιώ την έλλειψη πρόσφυσης στο πίσω μέρος, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον κάναμε λάθος με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης. Το καλό ήταν ότι ανταπεξήλθαμε σε όλα αυτά και τερματίσαμε δεύτεροι στις CRT - 13οι στο σύνολο. Ένα καλό αποτέλεσμα πάνω στο οποίο πρέπει να πατήσουμε για να τα πάμε εξίσου καλά και στην Jerez"

 

Aleix Espargaro: "Τα έδωσα όλα και πήρα ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά φεύγω από το Κατάρ απογοητευμένος διότι δεν καταφέραμε να λύσουμε το θέμα με τις ταλαντώσεις. Είναι παράξενο, είμαστε εδώ 4 ημέρες και νομίζαμε ότι γνωρίζαμε προς τα που να κινηθούμε, αλλά δεν καταφέραμε να υπερκεράσουμε τις δυσκολίες. Τέτοιες καταστάσεις αποτελούν πλήγμα για την εμπιστοσύνη σου, αλλά δεν πρόκειται να απογοητευτώ... ξέρω ότι η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη. Θα το ξεπεράσουμε, δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά και το ίδιο θα κάνουμε και στην Jerez. Έχουμε δυο εβδομάδες για να βρούμε λύση και κίνητρο για την συνέχεια!"

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Απελπισμένος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα