• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Kawasaki μόνο με τον Sykes στο Assen
Νεότερα για την κατάσταση του άτυχου Lascorz
Νέα 14/04/2012 - 10:36

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού και ισπανικού Τύπου, η Kawasaki δεν θα προχωρήσει σε αντικατάσταση του σοβαρά τραυματισμένου Joan Lascorz στον 3ο αγώνα της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Assen (Ολλανδία). Έτσι θα βρίσκεται στην σχάρα εκκίνησης μόνο με τον Tom Sykes. Ο τελευταίος ολοκλήρωσε δυο ημέρες ιδιωτικών δοκιμών στην Βαλένθια, με την ομάδα του να μην έχει αποφασίσει ποιος θα αντικαταστήσει τον Ισπανό τραυματία, με αρκετά ονόματα να ακούγονται.

 

Σε ένα νέο δελτίο τύπου, στις 11 Απριλίου, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Lascorz, διαβάζουμε ότι η τεχνική υποστήριξη θα αφαιρεθεί από τον Ισπανό και θα τον αφήσουν να αναπνεύσει μόνος του... "ο Lascorz αρχίζει και ξυπνά. Σύντομα οι γιατροί θα εκτιμήσουν και πάλι την περίπτωση, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν ακόμη καλύτερα την κατάσταση του αναβάτη και να σχεδιάσουν το άμεσο και βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα ανάρρωσης".

 

Να σημειώσουμε, ότι στο Assen θα φαίνεται καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα η Kawasaki του Lascorz και ένα μήνυμα από την ομάδα του.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν φεύγω!

« Προηγούμενο άρθρο

"Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για διαζύγιο!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα