• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για διαζύγιο!"
Ισχυρίζεται ο Πρόεδρος της Ducati
Νέα 13/04/2012 - 14:55

Επιτέλους, με αρκετή καθυστέρηση είναι η αλήθεια, η Ducati αποφάσισε να αντιδράσει στο ξέσπασμα του Valentino Rossi μετά τον αγώνα στο Κατάρ και ο καταλληλότερος για να μιλήσει, δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της Ιταλικής εταιρείας: Gabriele del Torchio.

 

Στα πλαίσια της έντονης φημολογίας περί πώλησης της Ducati στο Όμιλο Volkswagen (με την Audi - όπως έχουμε γράψει εδώ και ημέρες - να έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στα 750 εκατ. ευρώ), μια συμφωνία που οι νεότερες πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί στις 18 Απριλίου, ο Del Torchio καθησύχασε με τα λεγόμενά του τις φήμες περί πρόωρης αποχώρησης του Ιταλού οδηγού - φήμες που οργιάζουν ειδικότερα στον Ιταλικό και Ισπανικό Τύπο - δηλώνοντας:

 

"Το συμβόλαιό του τελειώνει φέτος. Στο μεταξύ έχουμε ακόμα 17 αγώνες. Εξακολουθούμε να τον εμπιστευόμαστε και το ίδιο συμβαίνει με τον μηχανικό μας τον Preziosi..." ο ίδιος ο Πρόεδρος σημειώνει ότι τα λόγια του Rossi προήλθαν από μια στιγμή έντονης "απογοήτευσης" και "αποθάρρυνσης", προσθέτοντας ότι "είμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν και είμαι σίγουρος ότι ο Valentino θα το ξεπεράσει. Για να πω την αλήθεια, όταν αγωνίζεσαι για ένα ιστορικό όνομα όπως είναι αυτό της Ducati, πρέπει να περιμένεις ότι θα υπάρχουν καλές αλλά και πικρές στιγμές και στο Κατάρ βιώσαμε τις πικρές..."

 

Παρόλο που η Ducati άλλαξε εξολοκλήρου και φάνηκαν κάποια σημάδια των δυνατοτήτων της GP12, τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται και ο Del Torchio υπογράμμισε:

 

"Η δουλειά των μηχανικών θέλει χρόνο και τώρα πρέπει να δουλέψουμε στο να ρυθμίσουμε την μοτοσυκλέτα..." Όσο για τον Hayden και την πολύ καλή 6η του θέση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο Πρόεδρος είπε: "Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα αλλά οπωσδήποτε δεν ήταν αυτό που θέλουμε... αγωνιζόμαστε για την νίκη"

 

Σχετικά με την φημολογία που θέλει τον Rossi και την Ducati να ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους, ο Del Torchio δήλωσε αστειευόμενος: "Τουλάχιστον είμαστε ακόμα κάτω από την ίδια στέγη!" και επανεπιβεβαίωσε τον ρόλο του καθενός "εμείς φτιάχνουμε τις μοτοσυκλέτες και εκείνος είναι ο οδηγός, είναι δυο διαφορετικές δουλειές".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Kawasaki μόνο με τον Sykes στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

"Πιθανότατα θα έκανα το ίδιο!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα