• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa λατρεύει την Jerez!
Αλλά όχι και ο Stoner!
Νέα 26/04/2012 - 13:50

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ολοκληρώθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα για την Honda, μπορεί και οι δυο αναβάτες της να πήραν μια θέση στο βάθρο, ωστόσο αυτή η θέση δεν ήταν η πρώτη… ο Αυστραλός έπρεπε να υπομείνει το πρόβλημα με το χέρι του, ενώ ο Ισπανός βρήκε μπροστά του τον εκπληκτικό συμπατριώτη του και περιορίστηκε στην δεύτερη θέση.

 

Ο επόμενος αγώνας ξεκινά με τις ελεύθερες δοκιμές αύριο Παρασκευή, στην Jerez και ας δούμε τι δήλωσε το δίδυμο της Honda σχετικά:

 

«Μετά από έναν δύσκολο αγώνα στο Κατάρ, ανυπομονώ για την Jerez», υπογράμμισε ο Stoner. «Τα πήγαμε πολύ καλά στις δοκιμές εκεί, πρόκειται για μια πίστα που δεν μου πήγαινε στο παρελθόν, έτσι το γεγονός ότι είχαμε καλό ρυθμό στις δοκιμές μας δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έχουμε ακόμα κάποια θέματα που πρέπει να επιλύσουμε, ειδικά αυτό με τους κραδασμούς στην είσοδο και έξοδο των στροφών. Όταν το λύσουμε αυτό, θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Αισθάνομαι καλύτερα το χέρι μου μετά τον αγώνα στο Κατάρ, ακολουθήσαμε την ίδια θεραπεία όπως το 2010 κι έτσι δεν πιστεύω ότι θα αποτελέσει πρόβλημα για εμάς αυτό το Σ/Κ.

 

Από την πλευρά του, ο Pedrosa– ο οποίος συμπληρώνει στην Jerez 100 αγώνες GP– δήλωσε:

«Τα χειμερινά τεστ ήταν θετικά για εμάς, είχαμε καλή αίσθηση στην μοτοσυκλέτα και ανυπομονώ να πάμε εκεί για τον αγώνα του Σ/Κ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να τα πάμε καλά στις κατατακτήριες, ώστε να ξεκινήσουμε τον αγώνα από καλή θέση. Λατρεύω την πίστα της Jerez και την παθιασμένη υποστήριξη από τους Ισπανούς οπαδούς, Εύχομαι οι κερκίδες να είναι γεμάτες, καθώς αυτό προσδίδει ιδιαίτερα στην πολύ καλή ατμόσφαιρα εκεί! Κάναμε πολύ καλό αγώνα στο Κατάρ και το να ξεκινήσουμε από το βάθρο είναι πολύ σημαντικό, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε… στόχος μας να κάνουμε άλλον έναν δυνατό αγώνα!»

Επόμενο άρθρο »

200 αγώνες για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi παίρνει συνέντευξη από τον πατέρα του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα