• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
200 αγώνες για τον Rossi!
H Jerez αρέσει στον Hayden
Νέα 26/04/2012 - 14:55

Η ευκαιρία για τον Valentino Rossi να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά την πολύ άσχημη εμφάνιση στην πίστα του Κατάρ, ανοίγεται μπροστά στον Ιταλό οδηγό της Ducati, στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν, στην πίστα της Jerez. Από την άλλη, ο Rossi θα γίνει μόλις ο τρίτος οδηγός στην 64χρονη ιστορία του θεσμού, ο οποίος θα φτάσει τους 200 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία! Οι άλλοι δυο είναι ο Alex Barros και ο Loris Capirossi.

 

Ο ομόσταυλός του, Nicky Hayden, τερμάτισε με την Desmosedici του στην 6η θέση στο Κατάρ, ενώ στην συνέχεια ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία (Mugello) για να κερδίσει λίγο από τον χαμένο χρόνο των δοκιμών, αλλά ο καιρός δεν τον βοήθησε. Βέβαια η πίστα της Jerez του αρέσει πολύ και θα προσπαθήσει να παλέψει για το καλύτερο δυνατόν.

 

Valentino Rossi: «Πάντοτε μου άρεσε η πίστα της Jerez και πρέπει οπωσδήποτε να τα πάμε καλύτερα σε σχέση με το Κατάρ. Με το τέλος των δοκιμών του Μαρτίου, είχαμε βρει ένα πολύ καλό στήσιμο για την GP12, έτσι έχουμε μια βάση για να ξεκινήσουμε ώστε να προετοιμάσουμε την μοτοσυκλέτα για τον αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουμε καλά την Παρασκευή και το Σάββατο, εστιάζοντας κυρίως στο να έχουμε σωστή κατεύθυνση και να εκμεταλλευτούμε ό,τι έχουμε στην διάθεσή μας»

 

Nicky Hayden: «Μ’ αρέσει πολύ ο αγώνας στην Jerez. Κατά κάποιον τρόπο είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή, γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά απ’ ότι στο Κατάρ. Είμαστε πίσω στην Ευρώπη… είναι μια ειδική πίστα. Είναι πραγματικά δύσκολη, με λίγες ευθείες έτσι πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να φρενάρεις δυνατά. Εάν θέλεις να κάνεις έναν καλό χρόνο, είναι πολύ σημαντικό να είσαι γρήγορος στις δυο τελευταίες δεξιές. Ανυπομονώ! Κάναμε δοκιμές εκεί τον προηγούμενο μήνα, αλλά από τότε έχουμε ήδη έναν αγώνα και κατ' επέκταση περισσότερες πληροφορίες να επεξεργαστούμε. Γνωρίζουμε το γενικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Πέρυσι ο καιρός έκανε τα πράγματα κάπως περίπλοκα, έτσι θα δούμε τι θα γίνει φέτος»


Εμείς να σημειώσουμε ότι ο καιρός αναμένεται να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής, αφού οι προβλέψεις μιλάνε για βροχές όλο το τριήμερο…

 

 

Επόμενο άρθρο »

Στατιστικά πριν την Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa λατρεύει την Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα