• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παράξενη ημέρα για το δίδυμο της Honda
Με την σκέψη στις αυριανές κατατακτήριες
Νέα 27/04/2012 - 22:26

Η πρώτη ημέρα του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος, επηρεάστηκε από την εμφάνιση σποραδικής βροχής. Οι αναβάτες της Honda δεν βγήκαν καθόλου το πρωί στην πίστα, ενώ το απόγευμα ξεκίνησαν να δουλεύουν με τις ρυθμίσεις για το βρεγμένο, ώστε να ετοιμαστούν για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς, ο οποίος αναμένεται να γίνει σε βροχή.

 

Dani Pedrosa: "Ήταν μια παράξενη ημέρα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Το πρωί αποφασίσαμε να μην βγούμε επειδή η πίστα δεν ήταν αρκετά βρεγμένη και το απόγευμα είχαμε, λίγο-πολύ, τις ίδιες συνθήκες, αλλά βγήκαμε για να κάνουμε μερικούς γύρους και να βρούμε ρυθμό. Η πρώτη αίσθηση της μοτοσυκλέτας ήταν καλή, οδηγώ καλά αλλά ελπίζω να έχουμε καλύτερο καιρό αύριο, τελείως βροχερό ή τελείως στεγνό. Τέλος πάντων, είναι σημαντικό για εμάς να τα πάμε καλά στις κατατακτήριες αύριο. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και γρήγοροι γιατί οι συνθήκες μπορούν εύκολα να αλλάξουν... σε μια στιγμή η επιλογή μας ίσως είναι να κάνουμε έναν γύρο για την pole και ένα λεπτό αργότερα αυτή η επιλογή μας να είναι καταστροφική. Έτσι, ας είμαστε συγκεντρωμένοι και ας προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή δουλειά"

 

Casey Stoner: "Ήταν μια παράξενη ημέρα, αλλά τουλάχιστον κάναμε μερικούς γύρους ώστε να πάρουμε μια γεύση στο βρεγμένο. Επιστρέψαμε και προσπαθήσαμε να δώσουμε στην μοτοσυκλέτα περισσότερη πίσω πρόσφυση, αλλά όταν γυρίσαμε πίσω άρχιζε ήδη να στεγνώνει και οι συνθήκες άλλαζαν συνεχώς και δεν θα είχαμε καλή κατανόηση της μοτοσυκλέτας. Προς το τέλος ήμασταν γρήγοροι σε σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά τότε δεν είχε πολύ σημασία. Ήταν απλά μια από εκείνες τις ημέρες που δεν πρέπει να περιμένεις πολλά, γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα αν συνεχίσουμε στο βρεγμένο... ελπίζουμε ότι θα έχουμε ευκαιρία για μια καλή διαδικασία αύριο το πρωί στις δοκιμές, πριν τις κατατακτήριες του απογεύματος. Για την ώρα το χέρι μου είναι καλά, αλλά είναι δύσκολο να πεις με σιγουριά με τέτοιες συνθήκες, καθώς δεν το πιέζεις τόσο όσο στο στεγνό"

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Avintia carbon πλαίσιο: φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Χαμόγελα στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα