• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαμόγελα στην Ducati
Δυνατοί στο βρεγμένο Rossi-Hayden
Νέα 27/04/2012 - 21:41

H ομάδα της Ducati ξεκίνησε πολύ καλά στην Ισπανική πίστα, με το δίδυμο των αναβατών της να είναι πολύ γρήγοροι από την αρχή. Ο καιρός επηρέασε την πρώτη ημέρα στο ξεκίνημά της, καθιστώντας άχρηστες επί της ουσίας τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές.

 

Η άσφαλτος ήταν αρκετά στεγνή στις δεύτερες ελεύθερες, επιτρέποντας την χρήση βρόχινων ελαστικών και το δίδυμο της Ducati ήταν ταχύτατο. Ο "Γιατρός" οδηγούσε την κούρσα για αρκετό διάστημα, για να τερματίσει τελικά δεύτερος, πίσω από τον Dani Pedrosa. Ο ομόσταυλός του ολοκλήρωσε τις ελεύθερες δοκιμές 2, στην πέμπτη θέση.

 

Valentino Rossi: "Τα πήγαμε πολύ καλά στο βρεγμένο. Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε δεύτεροι το απόγευμα, διότι αυτό αποδεικνύει ότι η GP12 έχει την ίδια καλή αίσθηση στο βρεγμένο, με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένιωσα καλά εξαρχής σήμερα. Δουλέψαμε λίγο στις ρυθμίσεις, διότι ξεκινήσαμε με καλή αίσθηση και μπόρεσα να οδηγήσω στο όριο και να κάνω καλούς χρόνους. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για αύριο και ειδικά για την Κυριακή"

 

Nicky Hayden: "Είναι κρίμα για τον καιρό. Το πρωί δεν ήταν πολύ βρεγμένο, ούτε πολύ στεγνό. Εάν είχαμε πολλά βρόχινα ελαστικά, πιθανότατα θα δοκίμαζα να βγω έξω, αλλά με τις προβλέψεις καιρού για το Σ/Κ, δεν ήθελα να χαραμίσω κανένα. Κάναμε μερικούς γύρους το απόγευμα και δοκιμάσαμε κανα δυο πράγματα. Είναι δύσκολο να πω αν πετύχαμε κάποια βελτίωση, διότι η πίστα στέγνωσε στο τέλος και ήταν σχεδόν έτοιμη για τα σλικ. Η μοτοσυκλέτα ήταν καλή στο βρεγμένο, ειδικά η γεωμετρία και το στρίψιμο, αλλά υστερεί σε πρόσφυση στην άκρη, εκεί όπου θα εστιάσουμε αύριο"

 

Επόμενο άρθρο »

Παράξενη ημέρα για το δίδυμο της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Μέτρια αρχή για Lorenzo-Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα