• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κολακευμένος ο Haslam!
Με το ενδεχόμενο να οδηγούσε την CRT του Edwards
Νέα 17/05/2012 - 10:38

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο crash.net ο Leon Haslam εμφανίστηκε ιδιαίτερα κολακευμένος με το γεγονός ότι ήταν προτεινόμενος για να οδηγήσει την Suter-BMW του Colin Edwards, στον επόμενο γύρο Πρωταθλήματος MotoGP, στο Le Mans. O Βρετανός αναβάτης της BMW στα SBK, υπογράμμισε ότι δεν ήθελε να αποπροσανατολιστεί από τους στόχους που έχει θέσει με την ομάδα του κι έτσι η ευκαιρία δόθηκε στον Vermeulen, ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα αυτό το διάστημα.

 

Θυμίζουμε ότι και ο ίδιος ο Colin είχε γράψει στο twitter (βλ. εδώ) ότι ένας εκ των Haslam ή Vermeulen θα τον αντικαθιστούσε στο LeMans, ζητώντας από τους οπαδούς του να αποφασίσουν ποιον θέλουν.

 

«Είναι πολύ ωραίο να είσαι στην κορυφή των επιλογών του Colin και το να σε εκτιμούν με αυτόν τον τρόπο… να σου δίνουν την ευκαιρία για έναν αγώνα στο MotoGP. Ωστόσο, έχω συμβόλαιο με την BMW και ο κύριος στόχος μου είναι το Πρωτάθλημα των Superbikes. Οι CRT είναι τελείως διαφορετικές και δεδομένου ότι έχουμε συνεχόμενους αγώνες, δεν ήθελα να αποπροσανατολιστώ των στόχων μου με την BMW. Είμαι καλός φίλος με τον Colin εδώ και καιρό και ξέρω ότι θα επιστρέψει πίσω σύντομα!», σχολίασε ο Haslam ο οποίος φιγουράρει στην 6η θέση του Πρωταθλήματος με 89 βαθμούς!

 

Επόμενο άρθρο »

O Checa μιλά για την 1199 Panigale!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Gresini θέλει να κοντράρει την Tech 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα