• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: «Μάχη με τον De Puniet!»
Για την άτυπη διάκριση της καλύτερης CRT!
Νέα 31/05/2012 - 20:49

O Aleix Espargaro είναι ο μοναδικός από τους αναβάτες των CRT που έχει καταφέρει να κερδίσει βαθμούς και στους 4 αγώνες, κάτι που θέλει να συνεχίσει και στον επόμενο γύρο της Καταλονίας, αυτό το Σ/Κ!

 

«Μένω κυριολεκτικά δίπλα στην πίστα κι έτσι έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις εδώ!», δήλωσε ο αναβάτης της Power Electronics «Είναι μια γρήγορη πίστα και λατρεύω τις περισσότερες στροφές! Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Ισπανία για 2η φορά φέτος και – σε γενικές γραμμές – τα πάω καλά σε γρήγορες πίστες κι έτσι ευελπιστώ ότι αυτό θα είναι ένα καλό Σ/Κ για εμάς. Το Montmelo είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες πίστες στο Πρωτάθλημα, σε ό,τι αφορά την δομή και τις εγκαταστάσεις. Μου αρέσει που είναι γρήγορη και ανοιχτή και είναι – μαζί με την Sepang – από τις αγαπημένες μου πίστες στον κόσμο!»

 

Ο Espargaro διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα έξι βαθμών, από τον επόμενο καλύτερο αναβάτη CRT, που δεν είναι άλλος από τον ομόσταυλό του De Puniet. «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα για να είμαστε στις πιο γρήγορες CRT το Σάββατο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στον αγώνα της Κυριακής. Ελπίζω ότι θα είναι μια μάχη μεταξύ εμού και του De Puniet, για το ποιος θα είναι η καλύτερη CRT

 

Από την άλλη, ο Γάλλος είχε μια πολύ άσχημη εμφάνιση στην έδρα του, στο GP της Γαλλίας και θέλει γρήγορα να συνέλθει και να βελτιωθεί. Θυμίζουμε ότι ο De Puniet έπεσε στο LeMans μερικά δευτερόλεπτα αφότου ξεκίνησε ο αγώνας!

 

«Το κίνητρό μου είναι μεγάλο, πριν τον αγώνα στην Καταλονία, πρώτον διότι έχω εξ ολοκλήρου συνέλθει από την πτώση μου στο Estoril! Λατρεύω το Montmelo σαν πίστα και έχω δυο νίκες εδώ στα 250cc, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης μου το 2003! Μόνο που σκέφτομαι την πίστα, μου έρχονται ωραίες αναμνήσεις! Η τύχη δεν είναι με το μέρος μας μέχρι τώρα και αυτό ελπίζω να αλλάξει σε μια τυχερή πίστα για εμένα. Ελπίζουμε ότι και ο καιρός θα είναι με το μέρος μας το Σ/Κ. Η πίστα είναι γρήγορη και τεχνική και πρέπει να κρατήσεις καλή γραμμή σε όλη την διάρκεια, διαφορετικά θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Φαντάζομαι θα χάσουμε πολύ από τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες στην ευθεία, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε λίγο από τον χαμένο χρόνο σε μερικές από τις στροφές τις οποίες λατρεύω!»

 

Επόμενο άρθρο »

Όλα έτοιμα στην Βαρκελώνη!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα