• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Θέλω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα!
«Θα πήγαινα ακόμα και στην Ducati!»
Νέα 01/06/2012 - 12:52

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Casey Stoner, o Andrea Dovizioso είναι ένας από τους αναβάτες που κοιτά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επιπτώσεις αυτής της εξέλιξης. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ιταλός της Monster Yamaha Tech 3 δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα: «Δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω σε ποια ομάδα θα είμαι», άρχισε να λέει ο Dovi «…καθώς οι Lorenzo, Rossi και Pedrosa είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές! Οι δικές τους αποφάσεις θα επηρεάσουν όλων των υπολοίπων τις κινήσεις, συμπεριλαμβανομένου και εμού!»

 

«Θέλω να επιστρέψω σε εργοστασιακή ομάδα και η πρώτη μου επιλογή θα ήταν η Yamaha. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι δυσαρεστημένος με την τωρινή μου ομάδα. Υπάρχει μια οικεία ατμόσφαιρα εδώ και αυτό είναι σπάνιο στις ημέρες μας, αλλά για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στο MotoGP, δεν πρέπει να είσαι σε δορυφορική ομάδα».

 

«Κύριος στόχος μου είναι να παραμείνω στην Yamaha, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Αν μιλάμε για εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, θα επέστρεφα και στην Honda, δεδομένου ότι χωρίσαμε σε φιλικούς τόνους, ή θα πήγαινα ακόμα και στην Ducati!» Οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ, καθώς υπάρχει και το συναρπαστικό Πρωτάθλημα των SBK: «Μου αρέσει να βλέπω τους αγώνες στην τηλεόραση, ακόμα κι αν δεν ξέρω πως είναι οι μοτοσυκλέτες! Ωστόσο, βασικό μου μέλημα είναι να μείνω στο MotoGP και δεν σκέφτομαι άλλα Πρωταθλήματα για την ώρα»

 

Σχετικά με τα όσα είπε ο Stoner την Πέμπτη, στην συνέντευξη τύπου πριν τον γύρο στο Le Mans, ο Andrea μοιράστηκε την δική του γνώμη: «Συμφωνώ με κάποια από όσα είπε, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Φαίνεται τρελό, αλλά όταν σκέφτομαι ότι μια μέρα η κόρη μου θα βλέπει τους αγώνες, θέλω να πιέζω περισσότερο και να παίρνω μεγαλύτερα ρίσκα! Θέλω να είναι υπερήφανοι για εμένα! Τέλος, θεωρώ ότι το πραγματικό κίνητρο του Casey για να αποχωρήσει, είναι κάτι περισσότερο από την οικογένειά του…»

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto2, ΕΔ1: O Luthi 1ος με ρεκόρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya ΕΔ1: Stoner, Pedrosa μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα