• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3 ΕΔ1: Ο Vinales μπροστά!
Πρόβλημα για τον Σίσση, 32ος
Νέα 01/06/2012 - 11:40

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα στην όμορφη Βαρκελώνη, ήταν ο Vinales εκείνος που ξεχώρισε στα πρώτα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας και πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 1.53.168. Στην δεύτερη θέση ο Πορτογάλος Oliveira, ο οποίος ήταν πίσω από τον Vinales σχεδόν μισό δευτερόλεπτο! Οπωσδήποτε ο Oliveira θα θέλει να ανακάμψει από ένα δύσκολο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, όπου στους δυο τελευταίους αγώνες δεν κατάφερε να τερματίσει!

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Sandro Cortese, πλασαρίστηκε στην 3η θέση, μπροστά από τον Khairuddin, στόχος του οποίου είναι να ανέβει στο παρθενικό του βάθρο στην πίστα της Καταλονίας. Πολύ κοντά στον τελευταίο, βρέθηκε ο θριαμβευτής του Le Mans, Louis Rossi, ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση γενικότερα.

 

Ο Danny Kent έκανε τον 6ο ταχύτερο χρόνο, τερματίζοντας μπροστά από τον Vazquez και τον αναβάτη της Bankia Aspar, Moncayo. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Rins – ο οποίος ανάρρωσε από μια επέμβαση στο μικρό του δάχτυλο – και Faubel, ο ομόσταυλος του Moncayo.

 

Ο Θανάσης έκανε τα πρώτα αναγνωριστικά του «βήματα» στην πίστα της Βαρκελώνης, χωρίς να καταφέρει να εντυπωσιάσει. Ο χρόνος του, ειδικά μέχρι τα μέσα της διαδικασίας, ήταν αρκετά απογοητευτικός (στα 2.03), για να πιέσει προς το τέλος και να καταφέρει να βελτιωθεί σημαντικά – από πλευράς χρόνου – στον 10ο και τελευταίο του γύρο, τερματίζοντας όμως χαμηλά, στην 32η θέση της λίστας, με χρόνο 1.56.978 και διαφορά 3.8 από την κορυφή. Να σημειώσουμε ότι ο Ελληνο-Αυστραλός αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και ο χρόνος του στην πίστα ήταν αρκετά περιορισμένος, μόλις 18 λεπτά! Περιμένουμε το απόγευμα στα δεύτερα ελεύθερα να βελτιωθεί και να ανέβει ψηλότερα στην λίστα!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya ΕΔ1: Stoner, Pedrosa μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

1 εκατ. οπαδοί της Ducati στο Facebook!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα