• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Τα νέα ηλεκτρονικά μας δίνουν πλεονέκτημα!
Με το βλέμμα στο Silverstone ο Crutchlow
Νέα 07/06/2012 - 23:39

Επιτυχημένο χαρακτήρισαν το τεστ στην Aragon και οι δυο αναβάτες της Tech 3, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω από τους εργοστασιακούς συναδέλφους τους, όσον αφορά στους χρόνους. Ο Crutchlow είχε την δυνατότητα να αξιολογήσει καλύτερα τα ηλεκτρονικά και την αναβάθμιση του κινητήρα, αφού στο πρώτο τεστ της Καταλονίας, έχασε πολύτιμο έδαφος με την σφοδρή πτώση που είχε. Από τη άλλη, ο ταχύτερος στις δοκιμές της Βαρκελώνης, Dovizioso, επανεπιβεβαίωσε τα νέα ηλεκτρονικά, δίνοντας παράλληλα νέα πληροφόρηση στους μηχανικούς του, σχετικά με τον, νέων χαρακτηριστικών, κινητήρα.

 

Cal Crutchlow: «Ήταν πράγματι σημαντική ημέρα για εμένα, διότι δεν κατάφερα να αξιολογήσω σωστά τα νέα εξαρτήματα στην Καταλονία. Για να είμαι ειλικρινής, χαίρομαι που ολοκλήρωσα το τεστ, γιατί μετά την σοβαρή μου πτώση, δεν ήμουν και στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Τα πλευρά μου με πονάνε, ειδικά όταν βήχω, κι έτσι το να φύγω από εδώ με θετικές εντυπώσεις, είναι πολύ καλό για την συνέχεια στον εντός έδρας αγώνα του Silverstone. Ανησυχούσαμε μήπως η πίστα δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο η πρόσφυση ήταν καλή και πήραμε πολλές πληροφορίες. Μου άρεσαν τα νέα ηλεκτρονικά και ο κινητήρας, ήταν μια θετική ημέρα και θα μπορούσα να πάω γρηγορότερα αν δεν έκανα μικρά λάθη στον καλό μου γύρο. Δουλέψαμε αρκετά και στο στήσιμο του πλαισίου, διότι θέλω η μοτοσυκλέτα να στρίβει καλύτερα. Η Yamaha κάνει εκπληκτική δουλειά και η μοτοσυκλέτα είναι καλή σε όλες τις πίστες, έτσι είμαι σίγουρος ότι στους αγώνες που έρχονται θα παλέψω για ένα δυνατό αποτέλεσμα!»

 

Andrea Dovizioso: «Με το τεστ αυτό, ολοκληρώθηκε μια σπουδαία εβδομάδα για εμένα και γυρίζω σπίτι κουρασμένος αλλά και πολύ χαρούμενος. Μετά τον αγώνα και τις δοκιμές στην Καταλονία, ήταν σημαντικό να δούμε το επίπεδό μας κι εδώ. Στο παρελθόν δεν τα πήγαινα καλά εδώ, αλλά τώρα ήμουν σταθερά γρήγορος και διασκεδάζω να οδηγώ αυτήν την μοτοσυκλέτα! Τα δυνατά σημεία της Yamaha, το φρενάρισμα και η είσοδος στις στροφές, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι εδώ, έτσι όταν θα επιστρέψουμε για τον αγώνα είμαι σίγουρος ότι θα είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Επιβεβαιώσαμε την βελτίωση από τα ηλεκτρονικά και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω στο Silverstone. Η αναβάθμιση μου επιτρέπει καλύτερη διαχείριση στα φθαρμένα ελαστικά και επίσης η διάρκεια του ελαστικού είναι μεγαλύτερη και αυτό θα είναι σημαντικό πλεονέκτημα για τους αγώνες!»

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Open: O Φωτιάδης κέρδισε στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bradl μαθαίνει την Laguna Seca!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα