• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά!
Το chattering συνεχιζόμενο πρόβλημα για την Honda
Νέα 13/06/2012 - 12:03

Ο Casey Stoner και ο Dani Pedrosa φτάνουν σε μια από τις πιο γρήγορες πίστες του ημερολογίου του MotoGP και θα προσπαθήσουν να στήσουν τις μοτοσυκλέτες τους με τα νέα ελαστικά της Bridgestone, τα οποία θα είναι τα στάνταρ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν, είναι το chattering (ταλαντώσεις) το οποίο είναι αρκετά έντονο στις Honda και ιδιαίτερα με τα νέων προδιαγραφών ελαστικά που θα είναι διαθέσιμα από αυτό το Σ/Κ

 

Casey Stoner: «Ανυπομονώ να πάμε στο Silverstone, είναι μια πίστα που πραγματικά μου αρέσει. Θα ευχόμουν να είχαμε την ευκαιρία να πηγαίναμε από το παλιό κομμάτι της πίστας, αλλά δυστυχώς η διαδρομή δεν πάει από εκεί πια και το νέο τμήμα είναι πολύ, πολύ σφιχτό! Το υπόλοιπο της πίστας είναι φανταστικό όμως, είναι γρήγορο και κάνει την καρδιά σου να χτυπά σαν τρελή! Το τεστ της Δευτέρας στην Καταλονία ήταν θετικό για εμάς, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δουλειά για να τελειοποιηθούμε! Οπωσδήποτε σημειώσαμε πρόοδο, ως προς την μείωση του chattering, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγούμε στην πίστα την Παρασκευή, για να δούμε αν ό,τι βρήκαμε θα δουλέψει και στο Silverstone. Και πάλι θα ελπίζουμε για καλό καιρό, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε πλήρως το κάθε λεπτό στην πίστα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα της Κυριακής»

 

Dani Pedrosa: «Έχασα τον αγώνα στο Silverstone πέρυσι, εξαιτίας τραυματισμού, έτσι είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε αυτήν την πίστα φέτος. Όπως είπα και μετά τις δοκιμές στην Καταλονία, δουλέψαμε αρκετά σε διαφορετικές ρυθμίσεις για την μοτοσυκλέτα, σημειώσαμε μερική πρόοδο και ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά στο Silverstone. Είναι μια γρήγορη πίστα, με πολλές αλλαγές κατεύθυνσης και χρειαζόμαστε μια μοτοσυκλέτα με κοφτερό κράτημα και καλό στήσιμο τόσο για τις γρήγορες, όσο και για τις αργές στροφές. Στην Βρετανία ο καιρός είναι πάντα ασταθής, αλλά ελπίζουμε ότι θα είμαστε αρκετά τυχεροί και αυτήν την φορά θα απολαύσουμε αγώνα στο στεγνό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso, o βασιλιάς της Αγγλίας!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενη στάση το Silverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα