• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βρετανοί οδηγοί στα MotoGP Olympics!
Μια ειδική εκδήλωση στα πλαίσια των Ολυμπιακών του Λονδίνου
Νέα 14/06/2012 - 13:00

Το Βρετανικό GP ξεκίνησε νωρίς με μια ειδική εκδήλωση MotoGP Olympics στο Λονδίνο, καθώς η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό το καλοκαίρι! Οι εφτά Βρετανοί αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν ανά κατηγορία σε ένα γεγονός που διοργάνωσε η Sky Bar Westfield, μπροστά στο εκπληκτικό Ολυμπιακό στάδιο της πρωτεύουσας!

 

Οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε κλασσικά Βρετανικά pub games, με το δίδυμο του MotoGP, Cal Crutchlow (Monster Yamaha Tech 3) και James Ellison (Paul Bird Motorsport) να παίρνουν το χάλκινο μετάλλιο, πίσω από τον αναβάτη της Moto3 Danny Kent (Red Bull Ajo KTM) και τον Danny Webb (Mahindra Racing) οι οποίοι πήραν το ασημένιο. Το τρίο της Moto2, Scott Redding (Marc VDS Racing), Bradley Smith (Tech 3 Racing) και Gino Rea (Federal Oil Gresini Moto2) κέρδισαν από ένα γύρο στα “βελάκια”… η έκτακτη συμμετοχή στην Moto3, John McPhee, ενώθηκε μαζί τους στις φωτογραφίσεις (βλ. φωτό 2 με τις μασκότ), ενώ ο Fraser Rogers – ο οποίος θα αγωνιστεί επίσης εκτάκτως αυτό το Σ/Κ – δεν κατάφερε να παραβρεθεί, επειδή έπρεπε να δώσει εξετάσεις…!

 

Οι προσδοκίες όλων στο Νησί είναι μεγάλες για τον Cal Cruthlow, ο οποίος έχει κάνει μια εκπληκτική αρχή στην φετινή σεζόν. Ο 26χρονος άσος δεν κατάφερε να αγωνιστεί πέρυσι εκεί, λόγω τραυματισμού, αλλά αυτήν την φορά έρχεται στο Silverstone έχοντας να επιδείξει το καλύτερο ξεκίνημα που έχει κάνει ποτέ Βρετανός οδηγός στα GP, από το 1987!

 

Επόμενο άρθρο »

Chili: Έστειλε μήνυμα ο Biaggi!

« Προηγούμενο άρθρο

Brivio: O Rossi σκέφτεται μόνο την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα