• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Chili: Έστειλε μήνυμα ο Biaggi!
Κάτω του αναμενομένου η BMW…
Νέα 14/06/2012 - 14:29

Υπάρχουν – στον κόσμο – πολύ λίγοι με τις αναμνήσεις από το Misano, που έχει ο  Pierfrancesco Chili! Το παρελθόν όμως, είναι παρελθόν και ο Chili ενδιαφερόταν να μιλήσει για το παρόν, μετά από ακόμα έναν συναρπαστικό αγώνα στα SBK, το περασμένο Σ/Κ!

 

«Θεωρώ ότι ο Biaggi έστειλε ηχηρό μήνυμα στον ανταγωνισμό, στο Misano», υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο gpone.com «Οι πλησιέστεροι αντίπαλοί του δεν κατάφεραν να πλασαριστούν καλά και το εκμεταλλεύτηκε πλήρως… στον πρώτο αγώνα δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στον δεύτερο αγώνα έκανε πιο ομαλή αρχή και από την στιγμή που πήρε το προβάδισμα, τελείωσαν τα πάντα για τους υπόλοιπους…»

 

Ο Checa πέρασε δύσκολες στιγμές…

 

«Ο Carlos ήταν άτυχος με το περιστατικό της πτώσης του. Οπωσδήποτε θα ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος του Biaggi και στον δεύτερο αγώνα. Αντίθετα, έχασε κι άλλους βαθμούς. Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν γι’ αυτόν: κάποια λάθη δικά του και κάποια της ομάδας του… μόνο στο Miller θα μπορούσε να συγχωρεθεί, καθώς προσπαθούσε να ισορροπήσει την χαμένη ταχύτητα στις στροφές. Αν έπαιρνε αυτούς τους χαμένους πόντους, σίγουρα θα κόντραρε τον Max»

 

Η μεγαλύτερη απογοήτευση;

 

«Περίμενα περισσότερα από την BMW. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο πίσω. Δεν γνωρίζω πόσο αποφασιστικής σημασίας ήταν τα ελαστικά στο Misano, αλλά ο Haslam τα πήγε καλά στο να περιορίσει την ζημιά στον δεύτερο αγώνα»

 

Τώρα ο Rea είναι 2ος στην βαθμολογία…

 

«Ο Jonathan ήταν απλά καλός στον πρώτο αγώνα, αλλά στον δεύτερο μάζεψε 20 πολύτιμους βαθμούς. Θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη! Η Honda χάνει σε ταχύτητα, αλλά το εξισορροπεί με την προσπάθεια που καταβάλει…»

 

Από την άλλη ο Sykes έπεσε στην 3η θέση…

 

«Ο Tom είναι δυνατός στην Superpole αλλά χάνει 60-70% στους αγώνες… ίσως είναι θέμα ελαστικών. Φρενάρει πολύ αργά και πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή, έτσι πιέζει σημαντικά τα ελαστικά και όταν αρχίζουν να φθείρονται…»

 

Η έκπληξη του αγώνα;

 

«Ο Chaz Davies. Ήταν πολύ καλός στον πρώτο αγώνα και τα πήγαινε καλά και στον δεύτερο, πριν πέσει».

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Έχουμε τον ρυθμό για μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

Βρετανοί οδηγοί στα MotoGP Olympics!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα