• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Έχουμε τον ρυθμό για μπροστά!
Θέλουμε καλύτερο πλασάρισμα στις κατατακτήριες
Νέα 14/06/2012 - 14:52

Μετά από ένα ενθαρρυντικό τεστ στην Καταλονία, ο Ισπανός αναβάτης του Gresini, Alvaro Bautista, ελπίζει να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο βάθρο, ειδικά μετά την καλύτερη αίσθηση του μπροστινού που αποκόμισε από την RC213V, κάτι στο οποίο υστερούσε τις προηγούμενες εβδομάδες…

 

Alvaro Bautista: «Ήταν καλός ο αγώνας στη Καταλονία, αλλά δυσκολευτήκαμε εξαιτίας της θέσης μας στο grid. Κατάφερα να περάσω μερικούς μπροστά μας και είχα τον ίδιο ρυθμό με αυτούς που ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά χάσαμε πολύτιμο έδαφος στην αρχή, κάτι που δύσκολα καλύπτεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ήταν, όμως, ένα θετικό GP, διότι αποδείξαμε ότι αν ξεκινήσουμε από καλύτερη θέση τον αγώνα, τότε έχουμε τον ρυθμό να είμαστε μπροστά! Τώρα πάμε στο Silverstone με ανανεωμένη εμπιστοσύνη! Η αίσθησή μου με την μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί αρκετά και είμαι ικανός να μπαίνω στις στροφές με μεγαλύτερη βεβαιότητα. Πρόκειται για μια ωραία, μεγάλη και γρήγορη πίστα που μ’ αρέσει πολύ!»

 

Fausto Gresini: «Το GP της Καταλονίας ήταν ευχάριστο για εμάς, με τον Alvaro να κάνει αναμφισβήτητα τον καλύτερό του αγώνα από τότε που ήρθε στην ομάδα, τερματίζοντας λίγο πίσω από τους πρωτοπόρους. Είχαμε δυο σημαντικές ημέρες δοκιμών στην Καταλονία και στην Aragon, που ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητικές. Τώρα πάμε στο Silverstone με καλή διάθεση και έχοντας την σιγουριά ότι θα τα πάμε καλά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Τα στατιστικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Chili: Έστειλε μήνυμα ο Biaggi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα