• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2 ΕΔ3: Σαρωτικός ο Espargaro!
Redding και Zarco ακολούθησαν, έπεσε ο Marquez!
Νέα 16/06/2012 - 17:40

Στα τελευταία ελεύθερα της μεσαίας κατηγορίας, η βροχή συντόμευσε την όλη διαδικασία για τους αναβάτες, οι οποίοι δεν είχαν όλον τον χρόνο στην διάθεσή τους για να ετοιμαστούν για τις απογευματινές κατατακτήριες. Τα πρώτα δέκα λεπτά έγιναν στο στεγνό, μέχρι που η βροχή διέκοψε την διαδικασία.

 

 Παρ’ όλα αυτά, ο Pol Espargaro δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και με έναν γύρο στα 2.08.340 κατέλαβε την πρώτη θέση, αφήνοντας σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω του τον Redding, στην δεύτερη θέση, και 1.5 δευτ. τους Johann Zarco και Bradley Smith που ακολούθησαν. Στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν οι Iannone (5ος) και Luthi (6ος).

 

Πίσω τους, ολοκληρώνοντας την πρώτη δεκάδα, συναντάμε τους Dominique Aegerter, Simone Corsi, Takaaki Nakagami και τον ομόσταυλο του Espargaro, Axel Pons. Θύμα των καιρικών συνθηκών ήταν ο Marc Marquez, ο οποίος είχε μια πτώση όταν οι οδηγοί επέστρεφαν στην πίστα μετά την διακοπή. Την ίδια μοίρα είχε και ο Yuki Takahashi, o οποίος έχασε το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του. Πάντως και οι δυο αναβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

UK: O Bautista στην Pole Position!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός ο Crutchlow από τις κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα