• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Spies στην πρώτη σειρά!
Ψυχραιμία θέλει ο Lorenzo…
Νέα 16/06/2012 - 22:08

O Spies ξόρκισε όλους τους δαίμονες από τους προηγούμενους γύρους του Πρωταθλήματος και ο Τεξανός ήταν εκπληκτικός σήμερα, οδηγώντας άψογα την Μ1 του και έχοντας στα χέρια του την pole position, την οποία έχασε από ένα απίστευτο Bautista για μόλις 0.106 δευτ!

 

Ο ομόσταυλός του, Jorge Lorenzo, ξεκίνησε καλά τις κατατακτήριες, για να πέσει σταδιακά ο ρυθμός του και να βρίσκεται στην 3η θέση, όταν η βροχή έκανε την εμφάνισή της… ο Ισπανός έμεινε στην πίστα ελπίζοντας να βρει έναν στεγνό γύρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα κι έτσι θα ξεκινήσει από την δεύτερη σειρά αύριο.

 

Ben Spies: «Και πάλι οι συνθήκες ήταν δύσκολες, όπως και χτες, αλλά ήταν το ίδιο για όλους. Βάλαμε τα δυνατά μας… είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου που μου έδωσαν μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα! Κάναμε τον καλύτερό μας χρόνο με το σκληρό πίσω ελαστικό. Όταν έβαλα το μαλακό, κερδίσαμε μερικά δέκατα αλλά έκανα ένα λάθος τότε… θα έκανα έναν καλό γύρο αλλά τα χάλασα όλα…! Είμαι όμως χαρούμενος που ξεκινάω από την μπροστινή σειρά, ας δούμε τι θα γίνει αύριο!»

 

Jorge Lorenzo: «Μια έτσι κι έτσι διαδικασία. Ήλπιζα να είμαι στην μπροστινή σειρά, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί άρχισε να βρέχει και δεν είχα την δυνατότητα για έναν καλό και γρήγορο γύρο ώστε να πλασαριστώ εκεί. Έμεινα στην πίστα, σε περίπτωση που σταμάταγε η βροχή, αλλά αυτό δεν συνέβη… η 4η θέση δεν είναι τόσο άσχημη και έχουμε κάποιες επιλογές για να δοκιμάσουμε αύριο. Θα είναι περίπλοκος αγώνας, διότι μπορεί να βρέξει και θα έχει δυνατό άνεμο. Ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και θα δούμε τι θα γίνει!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ακόμα δεν καταλαβαίνω την πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2, KAT: Καταιγιστικός ο Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα