• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2, KAT: Καταιγιστικός ο Espargaro!
Iannone – Redding μαζί του, 5ος ο Marquez
Νέα 16/06/2012 - 18:42

Για μια ακόμη φορά ο Espargaro δεν επέτρεψε σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του στην πίστα του Silverstone και πήρε – όπως αναμενόταν από την μέχρι τώρα παρουσία του – την pole position σήμερα το απόγευμα, βάζοντας τα θεμέλια για μια σπουδαία νίκη στην θρυλική πίστα! Ο Espargaro έριξε πάλι τον χρόνο του (2.08.011) και άφησε δεύτερο έναν δυνατό Iannone ο οποίος προσπάθησε, αλλά έμεινε τελικά σχεδόν 4/10 πίσω από τον εκπληκτικό Ισπανό.

 

Το Βρετανικό κοινό χειροκρότησε την προσπάθεια τόσο του Scott Reddingo οποίος παρά μια άτυχη στιγμή νωρίς, κατάφερε να μπει στην πρώτη σειρά – όσο και του άλλου Βρετανού, του Bradley Smith, ο οποίος αν και δεν κατάφερε να είναι στην πρώτη σειρά του grid, εν τούτοις θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την 4η θέση, όντας πολύ καλός σε όλες τις διαδικασίες μέχρι στιγμής.

 

Στην 5η θέση συναντάμε τον Marc Marquez, ο οποίος συνήλθε από μια πτώση που είχε το πρωί και κατάφερε να πλασαριστεί στην δεύτερη σειρά για τον αυριανό αγώνα. Μαζί τους θα είναι και ο Corti, ο οποίος είχε πάρει την pole στην συγκεκριμένη πίστα, το 2010! Την έβδομη θέση κατέλαβε ο Luthi, ο οποίος παραλίγο να βγει εκτός στον τελευταίο του, γρήγορο γύρο, ενώ στην 8η θέση τον ακολούθησε ο Johann Zarco. Ο De Angelis και ο Simone Corsi ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα οδηγών.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Spies στην πρώτη σειρά!

« Προηγούμενο άρθρο

UK: O Bautista στην Pole Position!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα