• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3, KAT: Την pole o Cortese!
Πίεσε ο Σίσσης αλλά έμεινε 13ος
Νέα 29/06/2012 - 15:41

Με έναν χρόνο στα 1.43.645 ο Sandro Cortese έδειξε σε όλους ποιο ήταν το αφεντικό σήμερα το απόγευμα, εξασφαλίζοντας την pole position αύριο στον αγώνα. Ο Cortese ήταν πολύ δυνατός και άφησε στην δεύτερη θέση τον Kent, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην μπροστινή σειρά! Ο τρίτος της παρέας είναι ο εκπληκτικός – νεοφερμένος στην κατηγορία – Antonelli ο οποίος είχε καλό ρυθμό μέχρι σήμερα και μένει να επιβεβαιώσει την απόδοσή του και αύριο.

 

Στην τέταρτη θέση συναντάμε τον Faubel, ο οποίος ξεκίνησε κάπως νωθρά στις κατατακτήριες, για να ανεβάσει την απόδοσή του προς το τέλος και να εξασφαλίσει θέση στην δεύτερη σειρά της γραμμής εκκίνησης. Δίπλα του θα είναι ο Niklas Ajo, ο οποίος δείχνει ανανεωμένος στην πίστα της Ολλανδίας. Ο Maverick Vinales δεν κατάφερε να κατακτήσει ακόμα μια pole φέτος, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να μένει σχετικά χαμηλά, στην 6η θέση.

 

Πολύ καλή εμφάνιση το απόγευμα για τον Γάλλο Masbou, ο οποίος φιγουράρει στην 7η θέση, με τον Oliveira να κατακτά την 8η θέση και τον Kornfeil να ακολουθεί 9ος. Ο τελευταίος δεν κατάφερε να διατηρήσει τον πολύ γρήγορο αρχικό του ρυθμό, όταν στην αρχή της διαδικασίας ήταν πολύ κοντά στην κορυφή. Την δεκάδα ολοκλήρωσε ο Luis Salom, oοποίος αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο Θανάσης έδειξε ότι είναι σε θέση να κάνει – για μια ακόμη φορά – τον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας να μιλάει γι’ αυτόν, όταν στα μισά περίπου της διαδικασίας σκαρφάλωσε στην 4η θέση της λίστας με τους χρόνους, μόλις 0.081 δευτ. διαφοράς από την κορυφή! Η συνέχεια ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη για τον νεοφερμένο στην κατηγορία Σίσση, o οποίος αν και κατάφερε να ρίξει κι άλλο τον χρόνο του (1.44.553), περιορίστηκε στην 13η θέση. Πάντως, οι αναβάτες και το επίπεδο της κατηγορίας είναι ιδιαίτερα υψηλό – κάτι που φανερώνει και το γεγονός ότι 17 οδηγοί είχαν διαφορά μεταξύ τους λιγότερη του δευτερολέπτου – και δεδομένης της δυσκολίας της πίστας, η εμφάνιση του νεαρού Έλληνα ήταν ικανοποιητική. Αύριο θα ξεκινήσει πρώτος στην 5η σειρά!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: Ο Biaggi κυριάρχησε στις ΕΔ1!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2, ΕΔ3: Άπιαστος ο Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα