• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring μέχρι το 2016!
Παραμένει στο ημερολόγιο του MotoGP!
Νέα 29/06/2012 - 17:00

Μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρυσι – οικονομικού τύπου – ο γύρος του Sachsenring ήταν υπό αμφισβήτηση φέτος, ωστόσο η κυβέρνηση της Σαξωνίας έσωσε την κατάσταση διαθέτοντας περίπου 1.5 εκατ. ευρώ για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στην πίστα. Έτσι, η Dorna ανακοίνωσε σήμερα – λίγες ημέρες πριν τον επικείμενο γύρο στην εν λόγω πίστα – ότι υπέγραψε ανανέωση για άλλα 5 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι η πίστα θα είναι στο ημερολόγιο του MotoGP, μέχρι το τέλος του 2016!

 

«Η πίστα του Sachsenring, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια έχει γίνει η Μέκκα των αγώνων μοτοσυκλέτας στην Γερμανία, θα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει αυτήν την παράδοση στο μέλλον, μετά την υπογραφή της ανανέωσης», δήλωσε ο πρόεδρος της ADAC Sport, Hermann Tomczyk

 

Από την πλευρά του, ο Ezpeleta σχολίασε: «Το MotoGP είναι πολύ χαρούμενο με την ανανέωση αυτή και θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη πίστα είναι η καλύτερη δυνατή για να φιλοξενεί το Γερμανικό GP στο μέλλον. Αυτή η συμφωνία είναι προς το συμφέρον του κόσμου της μηχανοκίνησης. Φέτος άλλωστε, οι φανατικοί Γερμανοί οπαδοί, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Πρωταθλητή της Moto2, Stefan Bradl, να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία, όπου και σημειώνει πολύ καλά αποτελέσματα παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη του χρονιά!»

 

Φέτος θα είναι η 15η συνεχόμενη φορά που η πίστα θα φιλοξενήσει αγώνα MotoGP! Κατά μέσο όρο, 210.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τους αγώνες στην πίστα αυτή, τα τελευταία 10 χρόνια! Ως εκ τούτου, το GP είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θεάματα στην Γερμανία!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: O Stoner στην Pole Position

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: Ο Biaggi κυριάρχησε στις ΕΔ1!

Χορηγοί