• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2: Άξια νίκη για Marquez!
Πίεσε ο Iannone (2ος), στην τρίτη θέση ο Redding
Νέα 30/06/2012 - 15:33

Ο σημερινός ο αγώνας της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος, πιθανότατα θα είναι καθοριστικός για την συνέχεια, καθώς ο Marquez κατάφερε να πάρει μια άξια νίκη, ενώ ο πιο κοντινός του αντίπαλος, ο Espargaro, έπεσε μόλις στον δεύτερο γύρο κι ενώ οδηγούσε μέχρι εκείνη την στιγμή την κούρσα! Ωστόσο, σαν να μην έφτανε αυτό για να δώσει στον Ισπανό της Repsol ένα άνετο προβάδισμα, ο Luthi έπεσε και αυτός - τον χτύπησε ο Ratthapark - στην αρχή του αγώνα!

 

O Aegerter - προς έκπληξη πολλών - έκανε πολύ δυναμικό ξεκίνημα, με τους Espargaro, Iannone, Bradley και Smith να ακολουθούν. Στην τελευταία σικέιν ο Espargaro πήρε το προβάδισμα με μια πολύ ωραία προσπέραση, ωστόσο στον δεύτερο γύρο ο Ισπανός κυριολεκτικά διέλυσε την Kalex του, με τον ίδιο να γονατίζει απελπισμένος καθώς ο αγώνας συνεχιζόταν...

 

Ο Iannone βρήκε την ευκαιρία και πλασαρίστηκε πρώτος, ακολουθούμενος από τους πολύ επιθετικούς Redding, Aegerter και Marquez που όλοι πίεζαν δυνατά! Προς στιγμήν ο Iannone έδειχνε ότι μπορούσε να ξεφύγει - καταφέρνοντας να πάρει προσωρινά ένα δευτερόλεπτο διαφορά - όμως οι Redding και Marquez αντεπιτέθηκαν. Ο τελευταίος κατάφερε να αποσπαστεί από τον Redding, στον 10ο γύρο, και άρχιζε να κυνηγάει τον Iannone μπροστά του, έχοντας να παλέψει μόνο με τον Rabat, ο οποίος εν τω μεταξύ είχε περάσει τον Βρετανό αναβάτη. Αφού προσπέρασε και το τελευταίο του εμπόδιο για την κορυφή (Rabat), ο Marquez έδειξε αφοσιωμένος στο κυνήγι του Ιταλού μπροστά και γύρο με τον γύρο άρχιζε να τον πλησιάζει! Τέσσερεις γύροι απέμεναν, όταν ο Ισπανός έφτασε τον Iannone και η μάχη άρχιζε! Προς στιγμήν ο Marquez πέρασε τον Ιταλό, για να λάβει την ίδια "απάντηση" από τον Iannone λίγο πιο μετά! Ο 19ος γύρος κύλισε λίγο-πολύ με τον ίδιο τρόπο, ενώ στον τελευταίο, ο Marquez εκμεταλλεύτηκε την 1η στροφή, για να απαντήσει αμέσως ο Ιταλός, χωρίς όμως να βρει λύση μέχρι το τέλος, όταν και ο ταχύτατος Marquez πέρασε πρώτος την γραμμή τερματισμού!

 

Ο Redding ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το δεύτερό του βάθρο ξεπερνώντας στο τέλος τόσο τον Rabat, όσο και τον εκπληκτικό De Angelis, ο οποίος - θυμίζουμε - άλλαξε σε FTR από Suter... στην έκτη θέση βρέθηκε ο Smith, ενώ έβδομος ήταν ο Aegerter, κρατώντας σε αρκετή απόσταση μακριά του τον 8ο Zarco. Την δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Elias και Kallio!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Moto2 στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: O Stoner νικητής, έπεσε ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: Φοβερός ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα