• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Το κοινό θα είναι απίστευτο!
Στόχος μας να παλεύουμε με το δεύτερο γκρουπ!
Νέα 05/07/2012 - 16:41

Ο Πρωταθλητής της Moto2, Stefan Bradl, έρχεται στην πατρίδα του μετά από μια γλυκόπικρη παρουσία στο Assen της Ολλανδίας, όπου μπορεί να πέτυχε την καλύτερή του θέση στις κατατακτήριες φέτος, όμως την ημέρα του αγώνα έπεσε και – για πρώτη φορά – δεν κατάφερε να κερδίσει βαθμούς!

 

«Αναμφίβολα αυτό το Σ/Κ θα είναι ιδιαίτερο για εμένα!», δήλωσε ο αναβάτης της LCR Honda, ο οποίος πέρυσι στην ίδια πίστα είχε έρθει δεύτερος πίσω από τον Marc Marquez. «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι οπαδοί μου θα είναι εκεί για να μου συμπαρασταθούν και αυτό θα μου δώσει μεγάλο κίνητρο πριν τον αγώνα!»

 

«Ανυπομονώ για αυτό το Σ/Κ διότι το πλήθος θα είναι απίστευτο! Η πίστα είναι κάπως μικρή για μια μοτοσυκλέτα MotoGP, αλλά υπάρχουν μερικά ωραία σημεία όπως είναι το τελευταίο. Μετά τον τελευταίο αγώνα στο Assen, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να παλέψουμε με το δεύτερο γκρουπ και αυτός θα είναι ο στόχος μας στους επόμενους αγώνες…»

 

Ο νεαρός Γερμανός, νεοφερμένος στην μεγάλη κατηγορία, θα έχει την ευκαιρία – με μια δυνατή παρουσία στον εντός έδρας αγώνα – να σκαρφαλώσει από την 9η στην 6η θέση, ξεπερνώντας τον θρύλο του MotoGP, Valentino Rossi, στην βαθμολογία!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Υπάρχει πλάνο στην Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα